Plotters

Plotera

Ploterë Canon të lehtë në përdorim që integrohen pa ndërprerje në ambientin tuaj me mbështetjen e plotë për aplikimet CAD/GIS.

Elasticitet, precizion dhe produktivitet

Ploterët tanë CAD/GIS variojnë me madhësi nga 24" (A1) në 44" (B0) dhe ofrojnë një precizion dhe elasticitet të vërtetë në printime.

KËRKONI INFORMACIONE

All-in-one large format solutions

Zgjidhje të-gjitha-në-një të formatit të madh

Sisteme të fluksit të punës të formatit të madh me ngjyra ose bardhezi, të shpejta dhe të lehta në përdorim, që ofrojnë detaje dhe një saktësi mbresëlënëse.

Shikoni gamën

All-in-one large format solutions
Colour plotters

Plotera me ngjyra

Provoni harkimet më të ëmbla, vijat më të përsosura dhe tekstet e grafikat të pasqyruara më saktë.

Shikoni gamën

Colour plotters
Black and white plotters

Plotera bardhë e zi

Ploterë bardhezi të vlerësuar me çmime për dokumente teknike. I shpejtë, i besueshëm dhe i lehtë për t'u përdorur.

Shikoni gamën

Black and white plotters
Large format scanners

Skanerë të formatit të madh

Skanerë të cilësisë së lartë me ngjyra dhe e zi që ofrojnë rezultatin profesional që po kërkoni.

Shikoni gamën

Large format scanners

Një punë inteligjente pa kompromise

Rezultat i shpejtë, me cilësi të lartë, me kosto të ulët teknike dhe zgjidhje të pakrahasueshme MFP - modele me 5 ngjyra për CAD dhe GIS.

Clever working without compromise

Produktivitet pa kufi

Shfrytëzoni potencialin e pakufishëm me cilësinë e jashtëzakonshme me shpejtësi super të larta.

Boundless productivity

Softueri përkatës

Nxitni produktivitetin dhe përballoni afatet më të vështira me softuerin tonë kryesor në këtë industri.

Produktet alternative

Nuk është ajo që po kërkoni? Ne kemi printerët e duhur për rritjen e biznesit tuaj, për çdo nevojë që mund të keni.