Printerë të formatit të gjerë

Fotografi 
dhe printerët e arteve të bukura

Krijoni prodhimet e jashtëzakonshme të ditëve tona dhe 
veprat e galerive të së nesërmes

Softueri përkatës

Softuer fluksi pune CAD dhe GIS për kompjuter

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

Rezultate dhe menaxhim uniform i ngjyrave nga përgatitja e deri te përfundimi i detyrave

Softuer administrimi për dyqane printimi për kompjuter

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

Produktet që kanë lidhje

Prerës i sheshtë

Prerësit me shtrat të sheshtë

Idealë për mbarimin e automatizuar të printimeve të shfaqjeve grafike në materiale multimediale solide ose elastike

Printer për tabela dhe posterë

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Ploter CAD dhe GIS

Plotera CAD dhe GIS

Plotera automatikë CAD dhe GIS që integrohen lehtësisht në fluksin tuaj të punës

Proofing printer

Printerët e korrigjimeve

Cilësia e vazhdueshme dhe ngjyrat e sakta që ju nevojiten për punë korrigjimi kërkuese

Printer specialitetesh dhe industrial

Printerë specialitetesh dhe industrialë

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Zbuloni më shumë rreth sistemeve tona të qëndrueshme dhe të besueshme për
krijimtari të lartë

Na kontaktoni