Office Space 05

Printerët e zyrave

Zgjidhje të zgjeruara për printime dhe skanime për çdo ambient zyre.

Printerë me cilësi të lartë

Të krijuar edhe për zyrat me kërkesat më të larta.

imageRUNNER ADVANCE C5560i

Printerët me ngjyra gjithçka-në-një për zyra

Të projektuar për produktivitet, printerët tanë me ngjyra të-gjitha-në-një të zyrave ofrojnë printime, skanime, kopjime dhe dërgime faksi me lehtësi.

Shikoni gamën

Office Space 04
iR-ADV 6555i

Printerë bardhë e zi gjithçka-në-një për zyra

Printerë zyre me shumë funksione që ju lejojnë të maksimizoni efikasitetin pa sakrifikuar prodhimin.

Shikoni gamën

Office Space
i-SENSYS LBP712Cx

Printerët me ngjyra me një funksion të vetëm

Pavarësisht se çfarë kërkohet në zyrën tuaj, shijoni printimin e shpejtë dhe elastik me ngjyra me modelet tona me një funksion të vetëm.

Shikoni gamën

Office Space 02
i-SENSYS LBP352x

Printerët bardhë e zi me një funksion të vetëm

Ndërthurni cilësinë dhe thjeshtësinë me gamën tonë të printerëve të zyrës monokrom.

Shikoni gamën

i-SENSYS LBP352x

Produktet dhe shërbimet përkatëse

Nuk është ajo që po kërkoni? Eksploroni produktet të lidhura.