Océ Touchstone

Jepini biznesit tuaj përparësinë me teknologjinë e sofistikuar dhe të lehtë në përdorim të printimit me reliev për t'i drejtuar tregjeve të reja të nivelit të lartëKërkoni informacione

Canon Nuance eCopy PDF Pro Office 6

Teknologji superiore e printimit për rezultate spektakolare me reliev

Me teknologjinë Océ ALPS të mbrojtur me patentë, Océ Touchstone prodhon printime me reliev me rezultate me cilësi të lartë. Shtresat e programuara të bojës krijojnë një cilësi të pakrahasueshme me ngjyra me cilësi të lartë, duke shtuar elemente të prekshme dhe emocionuese në projektet e printimit

Shikoni specifikimet e plota

Spec intro image

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Motori Océ ALPS

Teknologjia e imazhit Océ VariaDot

Océ Arizona 1200 ose 2200

Madhësia e tavolinës GT me 1,25m x 2,5m dhe madhësia e tavolinës XT me 2,5m x 3,08m

Shikoni specifikimet e plota

Specifications right image