Océ Arizona 1300 GT Series
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Océ Arizona 1300 GT

Printing Technology

Sistem piezoelektrik boje me 4/6/8 kanale me anë të teknologjisë imazherike "Océ VariaDot®"; me një kokë printimi me 636 spërkatëse, dhe madhësi të ndryshueshme pike për kanal.

Hyrjet/Daljet

1340 GT: CMYK 1360 GT: CMYK+WW/V 1380 GT: CMYK+WW/V +cm

Madhësitë e ndryshueshme të pikës nga 6 në 42 pikolitra. Mundësia për të ndryshuar madhësinë e pikës në 6 pikolitra jep figura të qarta me gradacione dhe çerektonëshe më të normalizuara. Mundësia e lëshimit të pikave të mëdha deri në 42 pikolitra jep ngjyra uniforme. Rezultati është cilësi thuajse fotografike me qartësi të hasur më parë vetëm në rezolucionet prej 1440 dpi e lart. Teksti i vogël në përmasa deri në 2 pt është plotësisht i lexueshëm (me modalitetin e definicionit të lartë).

Modalitetet e printimit Arizona 13x0 GT Shtrat i sheshtë RMO
  1340 GT     1360 GT     1380 GT     m2/h     ft2/h     m2/h     ft2/h  
Të shndritshme  o  o  o 50,9 547,9 38,6 415,5
Ekspres  o  o  o 34,2  368,1 25,8 277,7
Prodhim i shpejtë      o 25,2  271,3 18,8 202,4
Prodhimi  o  o  o 20,8  223,9 17 183,0
Cilësia  o  o  o 14,6  157,2 12 129,2
Mat cilësor  o  o  o 10,4  111,9 7,9 85,0
Denduri cilësore  o  o  o  7,9  85,0 6,3 67,8
Shtresim cilësor (2)    o  o  7,3  78,6 6 64,6
Shtresim cilësor (3)    o  o  4,8  51,7 4 43,1
Arte të bukura  o  o  o 11,7  125,9 9,5 102,3
Definicion i lartë  o  o  o  6,2  66,7 6 64,6
Lustër (shkëlqim i lartë)    o  o  ~4  43,1 n.a. n.a.

Ink System

Bojërat "Océ IJC357" të trajtuara me ultravjollcë, të paketuara në qeska 2-litërshe për ndërrim të shpejtë për: të zezë, të kaltër, rozë, të verdhë, të kaltër të çelët dhe rozë të çelët. E bardha dhe lustra të paketuara në qeska 1-litërshe.

System Architecture

Shtrirje e mirëfilltë për printim të materialeve të forta me opsionin e materialeve me rul për printim të materialeve fleksibël.

Geometric Accuracy

  Matje mbi Gabimi maksimal
  Shtrat i sheshtë     RMO     Shtrat i sheshtë     RMO  
Gjatësia e vizës (gjerësia e sistemit) 2500 mm 2190 mm ± 0,8 mm ± 0,6 mm
Gjatësia e vizës (lartësia e sistemit) 1250 mm 2000 mm ± 0,4 mm ± 1,5 mm
Drejtësia e vizës (gjerësia e sistemit) 2500 mm 2190 mm 0,7 mm 0,7 mm
Drejtësia e vizës (lartësia e sistemit) 1250 mm 2000 mm 0,5 mm 2,0 mm
Gabimi diagonal (“katrorësia”)  1250×2500 mm   2000×2190 mm  1,0 mm 2,5 mm

Rigid Media

Sipërfaqja maksimale: 125×250 cm / 49,2×98,4 in
Trashësia maksimale: 50,8 mm / 2,0 in Masa
maksimale: 34 kg/m2 / 7 lb/ft2

Rigid Media Print Area

Deri në: 126×251 cm / 49,6×98,8 in (për printim tejetej)

Media Roll Specification

90 deri në 220 cm / 35,4 deri në 86,6 in. Deri në 50 kg / 110 lb (në çfarëdo gjerësie). Diametri maksimal: 240 mm (9,45 in). Qendra: 3 inçë (në brendësi). Animi: ana e printuar brenda ose jashtë. Shumica e llojeve (varet nga rasti i përdorimit)

Roll Media Print Width

Deri në 219 cm / 86,2 in

Përpunimi i imazhit

"ONYX® Thrive™ 18" (rekomandohen 421 konfigurime e lart)

Lidhshmëria

10/100/1000 Base-T

Océ Arizona Xpert

"Océ Arizona Xpert" ofron një grup funksionesh që ju kursejnë para në konfigurime komplekse, shumështresore dhe dyanëshe. "Océ Arizona Xpert Resale license" dhe "Add Arizona Xpert Permission" përfshihen me çdo printer "Océ Arizona 1300" dhe kanë nevojë për instalimin e "ONYX Thrive".

Electrical Power / Compressed Air

2×200-240 VAC, 50/60 Hz, njëfazor, 16 A për automate qarku: Amerikë e Veriut: 20 A. Evropë: 16 A. Pjesa tjetër e botës: Shih "CB Scheme Report". Ajër i pastër, i tharë, i kompresuar me filtër shkrirjeje. Rregullatori i presionit i caktuar në 690 kPa (100 psi) dhe lidh rregullatorit e ajrit me tub ½ inçësh ose 12 mm. Piku i fluksit: 57 l/min në 690 kPa (2 cfm në 100 psi)

Environment

Temperatura: 18˚ deri në 30˚C (64˚ deri në 86˚F) Lagështia relative: 30 deri në 70% (pa kondensim) Ajrimi: 1200 m3 në orë / 700 cfm minimumi (shih udhëzuesin e përgatitjes së ambienti) Lartësia: 2750 m (9020 ft) maksimumi, por disa komponentë përcaktojnë një kufi prej 2000 m (6560 ft)

Size/Weight

Vetëm printeri: 4,66×2,0 m (183,5×78,7 in), 849 kg (1871 lb) Printeri + opsioni materiali me rul: 4,66×2,29 m (183,5×90,2 in), 1099 kg (2423 lb) Lartësia e tryezës: 0,88 m (34,6 in) / Lartësia e përgjithshme: 1,3 m (51,2 in)