Printerët dhe fakset për zyra

Printerë shumëfunksionalë

Printoni, kopjoni, skanoni dhe kryeni veprime faksi shtruar me portofolin tonë 
të zgjeruar të printerëve

imageRUNNER ADVANCE C5500 series

Njësoni flukset e punës me këtë seri inteligjente

Njihuni me serinë imageRUNNER ADVANCE C5500 – maksimizoni produktivitetin dhe minimizoni kostot e punës

Zbuloni më shumë

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të konfiguruesit për të gjetur një printer zyre që u përshtatet nevojave tuaja

Çojeni produktivitetin një shkallë më lart me
printerët tanë shumëfunksionalë

NA KONTAKTONI