PRINTERË E FAKSE PËR ZYRA

Tërësorë
Printera me ngjyra për zyra

Printoni, kopjoni, skanoni dhe kryeni veprime faksi me anë të printerëve tanë shumëfunksionalë, me ngjyra, të cilësisë së lartë

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

canon-camera

Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 85% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.

Mësoni më shumë

canon-camera

Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 85% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.

Mësoni më shumë

PIXMA G6040

PIXMA G6040

Printer me kuti me bojë me rimbushje, me rendiment të lartë, cilësi dhe funksione në kosto të ulët për faqe.

PIXMA G7040

PIXMA G7040

Printoni deri në 18 000 faqe dhe mbajeni prodhimin të shtruar me një vetëmbushëse 35-fletëshe për cilësi të lartë me kosto të ulëta pune.

Produktet që kanë lidhje

All-in-one printer

Printerë tërësorë, bardhezi, për zyra

Printim bardhezi ekonomik, plus kopjim, skanim dhe faks

Single function black & white printer

Printerë me një funksion

Gëzoni printime të shpejta e praktike me modelet tona njëfunksionale

Document scanner

Skanerët e dokumenteve

Skanojini dhe ruajini dokumentet me shpejtësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të konfiguruesit për të gjetur një printer që u përshtatet nevojave tuaja

Mësoni më shumë rreth printerëve tanë të shpejtë dhe efikasë, tërësorë, me ngjyra, për zyra

NA KONTAKTONI SOT