PRINTERË E FAKSE PËR ZYRA

Tërësorë për zyra
Printerë bardhezi

Pajisje të avancuara bardhezi, shumëfunksionale, për të gjitha nevojat tuaja në dokumente

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

PIXMA GM4040

PIXMA GM4040

Përshpejtoni ngarkesat e punës dhe ulni kostot për faqe me një rendiment prej 18 000 faqesh, vetëmbushëse 35-fletëshe dhe një ngarkesë të madhe 350 fletësh letre të thjeshtë.

Produktet që kanë lidhje

All-in-one colour printer

Printerë tërësorë, me ngjyra

Printim me ngjyra të ndezura plus funksione kopjimi, skanimi dhe faksi

Single function black & white printer

Printerë njëfunksionalë bardhezi

Idealë për printim të dokumenteve ditore, vetëm në bardhezi

Document scanner

Skanerët e dokumenteve

Skanojini dhe ruajini dokumentet me shpejtësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri

Group of people around boardroom table

KONFIGURUESI I PRINTERIT PËR ZYRA

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të konfiguruesit për të gjetur një printer zyre që u përshtatet nevojave tuaja

Na kontaktoni për të sqaruar kërkesat që keni për printer tërësor, bardhezi, për zyra

Na kontaktoni