Large Format Printers

Printerët e formatit të madh

Një portofol i plotë i printerëve të formatit të madh për grafika prezantuese mahnitëse dhe përdorime CAD/GIS me cilësi të lartë.

KËRKONI INFORMACIONE

Cilësi dhe produktivitet pa kompromise

Menaxhoni me lehtësi aktivitete të shumta me ngjyra ose bardhezi me zgjidhjet tona të formatit të gjerë me një cilësi të jashtëzakonshme.

CAD & GIS

CAD dhe GIS

Provoni precizionin dhe elasticitetin e vërtetë të printimit me ploterët tanë CAD/GIS në madhësi nga 24" (A1) deri në 44" (B0)

Shikoni gamën

CAD & GIS
Photography and fine art

Fotografia dhe artet e bukura

Printerë profesionalë të formatit të madh nga 17" (A2) deri në 60", për printime të jashtëzakonshme me ngjyra të gjalla dhe të sakta.

Shikoni gamën

Photography and fine art
Signage and POS

Tabelat dhe pikat e shitjes

Printerë të formatit të gjerë për fushata me posterë me ndikim të lartë, tabela që bien në sy dhe punime grafike vërtet tërheqëse.

Shikoni gamën

Signage and POS
Proofing

Rishikimi

Rishikime të shpejta dhe të sakta për tabela, paketime, posterë, broshura, postën e drejtpërdrejtë ose buletine.

Shikoni gamën

Proofing
Speciality & Industrial

Speciale dhe industriale

Printerë të formatit të madh idealë për proceset e printimit për prodhimin që nuk përfshihen në tregun e përgjithshëm të grafikave prezantuese.

Shikoni gamën

Speciality & Industrial

Softueri përkatës

Nxitni produktivitetin dhe përballoni afatet më të vështira me softuerin tonë kryesor në këtë industri.

Produktet që kanë lidhje

Nuk është ajo që po kërkoni? Ne kemi printerët e duhur për rritjen e biznesit tuaj, për çdo nevojë që mund të keni.