imageRUNNER ADVANCE C256/C356 II series

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE C256/C356 II

Pajisje me shumë funksione A4 me ngjyra me menaxhimin në renë kompjuterike që janë ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune me punonjës të shpejtë që kërkojnë lidhje, shpejtësi, qëndrueshmëri dhe cilësi në printime.

Kërkoni informacione

Fuqi nga një burim kompakt

Shpejtësia, veçoritë e shumta dhe mundësitë elastike të lidhjes, duke përfshirë menaxhimin në renë kompjuterike, vijnë si standarde me këtë gamë të pajisjeve me shumë funksione A4 me ngjyra, duke i bërë ato ideale për mjediset moderne të punës së përditshme që kërkojnë aftësi nga fillimi deri në fund për menaxhimin dhe përfundimin e dokumenteve.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Canon imageRUNNER ADVANCE C256i II*

Një pajisje e gjithanshme me shumë funksione A4 me ngjyra me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune që kërkojnë një zgjidhje kompakte.

Specifikimet

Speed

25 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

Touch-screen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

Function

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lëvizshmëria

Lidhuni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

Finishing

Dalja

Përfundimi me kapëse

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV C256i

Canon imageRUNNER ADVANCE C356i II*

Një pajisje me shumë funksione e shpejtë A4 me ngjyra me veçori të mrekullueshme - ideale për zyrat me ngarkesë të lartë pune. Përfitoni nga ekrani i madh me ngjyra me prekje, skanimi i shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE.

Specifikimet

Speed

35 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

Touch-screen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

Function

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lëvizshmëria

Lidhuni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

Finishing

Dalja

Përfundimi me kapëse

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV C356i

Canon imageRUNNER ADVANCE C356P II*

Një printer i shpejtë A4 me ngjyra që do të vlerësohet shumë nga zyrat me ngarkesë të lartë pune, me një ekran të madh me ngjyra me prekje dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE.

Specifikimet

Speed

35 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

Touch-screen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

icon

Rezultati efikas

Printoni dhe ruani

Documents

2300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Security

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Connectivity

Lëvizshmëria

Lidhuni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

Finishing

Dalja

Përfundimi me kapëse

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_C356P

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të përzgjedhjes, për gjetjen e një printeri zyre që u përshtatet nevojave tuaja

*Tregon se ky model është përmirësuar me softuerin e ri të sistemit dhe përfshin veçori shtesë të sigurisë si standarde.