imagePROGRAF iPF770 MFP L36e
Specifikimet

Veçoritë kryesore

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Rezolucioni optik

600 dpi

Gjerësia e skanimit

36 inç

Shpejtësia maksimale e skanimit

3 ips

Saktësia e skanimit

0,2% +/- 1 piksel

Lehtësia e përdorimit

Ekrani me prekje 3"

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

SCANNER TECHNOLOGY (Skaneri prodhohet nga Global Scanning në Mbretërinë e Bashkuar)

Teknologjia e skanimit

SingleSensor me ndriçimin e shumëfishtë LED

Rezolucioni optik

600dpi.

Shpejtësia e skanimit

KOPJIMI
300/300dpi Draft = 1 inç/sek me ngjyra, 3 inç/sek në mono
300/600dpi Standard = 1 inç/sek me ngjyra, 3 inç/sek në mono
600/600dpi Më i miri = 0,5 inç/sek me ngjyra, 1,5 inç/sek në mono

SKANIMI
200dpi Draft = 1 inç/sek me ngjyra, 3 inç/sek në mono
300dpi Standard = 0,5 inç/sek me ngjyra, 1,5 inç/sek në mono
600dpi Më i miri = 0,33 inç/sek me ngjyra, 1 inç/sek në mono

Modal. e skanimit

Skanimi te USB-ja - RGB/shkalla gri/bardhezi, TIFF
Skanimi te kompjuteri - RGB/shkalla gri/bardhezi, Tiff, Jpeg, PDF, TiffG4
Kopjimi - RGB/shkalla gri/bardhezi
Kopjimi dhe arkivimi - RGB/shkalla gri/bardhezi, Tiff, Jpeg, PDF, TiffG4
Lidhja në renë kompjuterike realizohet me një lidhje te Printimi dhe ndarja e drejtpërdrejtë e Canon.
PRINTIMI realizohet duke përdorur Printimin dhe ndarjen e drejtpërdrejtë të Canon.

Shtegu i letrës

Pjesa përpara lart, dalja prapa. Vetëm transporti me dokumentin e transferimit.
Orientuesja(et) e kthimit të dokumentit i përfshirë.

Maks. Gjerësia e skanimit

36" / 914,4mm

Gjerësia minimale e skanimit

6" / 152,4mm

Gjerësia maksimale e dokumenteve

38" / 965,2mm

Gjatësia maksimale e skanimit

109" / 2768mm

Trashësia maksimale dhe minimale e dokumenteve

Projektuar për të skanuar lertën CAD të printerit Canon iPF.
Min. = 0,07 mm
Maks. = 0,5 mm

Saktësia e skanimit

Saktësia 0,2% +/-1 piksel

Modalitetet e rrjetit

Modaliteti standard i rrjetit:
(Parandalon që skaneri të mos kalojë aftësinë e nivelit të të dhënave të rrjetit).
• Kopjimi përdor memorien në bord si një ndërmemorie dhe më pas komunikon me printerin nëpërmjet lidhjes ethernet.
• Skanimi te USB-ja përdor memorien në bord si një ndërmemorie dhe më pas ruan vetëm skedarët TIFF.
• Skanimi te kompjuteri PC përdor memorien në bord si një ndërmemorie para se të dërgojë të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet te Scan App Le.

Modaliteti plus i rrjetit (parazgjedhja):
(Përdor aftësitë e plota të rrjetit dhe Scan App Le për të përmirësuar funksionimin dhe produktivitetin).
• Kopjimi dërgon të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet te Scan App Le që vepron si një bartës i përkohshëm për ta liruar skanerin më shpejt.
• Skanimi te USB-ja përdor Scan App Le për të konvertuar llojet e skedarëve në PDF/JPG dhe për të caktuar datën e saktë para ruajtjes te një disk USB.
• Skanimi te kompjuteri dërgon të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet drejtpërdrejt te Scan App Le për të liruar më shpejt skanerin.

Skanimi te USB-ja

USB2, 128GB FAT32.

Skano të Rrjetit - Scan App Le

GB Ethernet. Scan App Le - cakton direktorinë e skanimit dhe llojin e skedarëve.
Specifikimet minimale të kompjuterit: • Windows 7/8/10 - 32 bitë. • Ethernet 100 Mbs. • Intel Celeron, Core-Duo, Core-2-Duo ose 2,8 GHz Hyper-Threading (HT) ose AMD me procesorë Dual-Core • 2GB RAM • Serial ATA (SATA) HDD me shpejtësi të lartë 7200 rpm me minimumi 2 GB për aplikacionet dhe 20 GB lira për imazhet
Specifikimet e sugjeruara për kompjuterin: • Windows 7/8/10 - 64 bitë. • GB Ethernet. • Intel me procesorë i3,i5 ose i7 • 4GB RAM • SATA 6,0 Gbit/sek USB3 në skedën mëmë dhe kontrolluesin HDD SATA 6,0 Gbit 7200 rpm.

Gjuhë për Scan App Le

Anglisht/frëngjisht/gjermanisht/italisht/spanjisht/rusisht/portugalisht/çekisht/polonisht

Siguria

Modeli unik i skanerit mbështetet vetëm nga Scan App Le. Skanimi nuk mund të niset në largësi.

Paneli i kontrollit

Ekrani me prekje 3"

Pesha e skanerit

6,56kg (14,5 lbs) pa orientuesen e kthimit të dokumenteve

Gjerësia në përmasa

1238mm

Lartësia në përmasa

131mm

Thellësia më përmasa

Pa orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i palosur: 146 mm
Pa orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i sheshtë: 193 mm
Me orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i palosur: 206 mm
Me orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i sheshtë: 253 mm

Furnizimi me energji

Njësia e jashtme PSU: Hyrja: 100 - 240V, 50-60Hz
Dalja: 3,42A në 19V.

Konsumi maksimal i energjisë

Në gatishmëri (në gjumë): 0,6 W
Pa ngarkesë: 11,7 W
Skanimi: 17,5W

Mjedisi

Temperatura: 10-35 C
Lagështia: 10-90%

Nivelet e Zhurmës Akustike

50,6 dB skanimi në gri

Certifikatat mjedisore

Energy Star
Evropë: shenja CE, Rusi: EAC, Shtetet e tjera: certifikimi CB

Çfarë ka në kuti?

• Skaneri Le
• Kapëset e montimit të printerit, elementet e fiksimit dhe vegla 3 mm
• 2 këmbë për përdorimin në tryezë
• 2 orientuese të anëve të letrës dhe parandaluesit e rifurnizimit të letrës
• 3 orientuese për kthimin e dokumenteve
• Objektivi i kalibrimit
• Disku CD për softuerin Scan App Le (përfshin dokumentacionin në PDF: Manuali i përdoruesit i skanerit Le dhe udhëzuesi i ikonave për gjuhën si dhe Udhëzuesi i fillimit të shpejtë)
• Udhëzuesi i fillimit të shpejtë i skanerit Le.
• Kablloja ethernet (2 metra)
• Furnizimi me energji elektrike
Rajonale - kordoni(ët) e rrjetit elektrik kryesor (2 metra)

TEKNOLOGJIA E PRINTERIT

Lloji i Printerit

5 ngjyra - 36"/914,4mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse
C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse çdo ngjyrë

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Gjerësia Minimale e Garantuar e Vijës

0,02 mm

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Madhësia e pikëzës së bojës

4 Picolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja fillestare në paketë: C,M,Y,Bk, MBk 90 ml
Boja e shitjes: C,M,Y,Bk, MBK 130 ml

Llojet e bojës

Bojë reaktive me ngjyrë/pigment
Boja: Cianike, E purpurt, E verdhë, E zezë
Pigment: 2 x E zezë mat

Pajtueshmëria e OS

Windows 32 bitë - XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, Server 2003/2003R2, Server 2008
Windows 64 bitë - Vista, 7, 8, 8.1, Server 2003/2003R2, Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2
Mac: OSX - 10.6.8 - 10.10.x

Gjuhët e printerit

GARO (Gjuhë e arteve grafike me funksione raster), HP-GL/2, HP RTL

Ndërfaqe Standarde

USB 2.0 Shpejtësi e Lartë
IEEE 802.3 10base-T
IEEE 802.3u 100base-TX/Auto-Negotiation
IEEE 802.3ab 1000base-T/Auto-Negotiation
IEEE 802.3x Full Duplex
IEEE 802.3az EEE

PRINTIMI - MADHËSIA E FAQES/SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit (madhësia A0, letër e zakonshme)

12:48.PD min (Modaliteti i shpejtë ekonomik)
12:48.PD min (Modaliteti i shpejtë)
1:15.PD min (Modaliteti standard)

Shpejtësia e printimit (madhësia A0, letër me veshje)

1:15.PD min (Modaliteti i shpejtë)
2:24.PD min (Modaliteti standard)
3:50.PD min (Modaliteti i cilësisë së lartë)

MEMORJA

Memoria standarde

256MB

Disku i ngurtë

Jo i disponueshëm

Trajtimi i letrës

Gjerësia e materialit

Letra rrotull: 10"/254mm - 36"/914,4mm
Fleta e prerë: 8"/203,2mm - 36"/914,4mm

Trashësia e materialit

Njësia e Rrotullës: 0.07 - 0.8mm
Furnizimi manual i ngarkimit sipër: 0,07 - 0,8mm
Furnizimi manual i ngarkimit përpara: 0,5 - 1,5mm

Madhësia minimale e formatit të rregullt

Rrotulla: 203,2mm, Fletë e prerë: 279,4mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Rrotull: 18m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të aplikimit) Fleta e prerë: 1,6 m

Diametri maksimal i rrotullës

150,0 mm

Furnizimi i medias dhe dalja

Furnizimi i rrotullës: Një rrotull, ngarkimi sipër, dalja para
Furnizimi manual me ngarkim sipër: Një fletë, dalja para

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

10" (254 mm), B4 (257 mm), A3 (297 mm), Banderolë (300 mm), 14" (356 mm), A2 (420 mm), A2+/17" (432 mm), B2 (515 mm), A1 (594 mm), 24" (610 mm), B1 (728 mm), A0 (841 mm), 36" (914 mm)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia kryesore me një mbështetëse të printerit dhe shportën e hapur: 1304 (Gj) x 887 (Th) x 1062 (L) mm
Njësia kryesore me shportën në pozicionin e zgjeruar për stivosjen e sheshtë: 1304 (Gj) x 1100 (Th) x 1062 (L) mm
Njësia kryesore me mbështetësen Pesha: 64,6kg (ST-34, mbajtësja e rrotullës e përfshirë, pa bojëra, pa kokat e printimit)

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drejtuesi i printerit i Canon, monitori i statusit, paketa shtesë e drejtuesit të printerit - struktura e lirë dhe kopjimi me zgjerim iR, softueri drejtues i optimizuar për AutoCAD, mjeti i konfigurimit të medias, PosterArtist Lite (vetëm për Windows), elementi i ngulitur i printimit për Microsoft® Office (vetëm për Windows), Direct Print & Share (vetëm për Windows), mjeti i krijimit të instaluesit të përshtatur (vetëm për Windows)

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Furnizimi me energji

AC 100 - 240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 140W ose me pak
I fikur Në gatishmëri: 0,5W ose më pak
Konsumi i energjisë në modalitetin e gjumit: 5W ose më pak
Koha për të kaluar në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Nivelet e Zhurmës Akustike

Funksionimi: 48 dB afërsisht
Në gatishmëri: 35 dB ose më pak
Fuqia akustike: 6,5 Bel
Në bazë të ISO 7779

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Gjermani: TUV, Rusi: EAC, Shtetet e tjera: certifikimi CB

Certifikatat mjedisore

ENERGY STAR (WW), RoHS (BE), WEEE (BE), Direktiva ErP (Lot6, 26), RoHS Kinë, Rregullorja e substancave kimike, Certifikimi i baterisë (BE, Japoni, SHBA, Kinë, Tajvan), Rregullorja e materialit të paketimit(BE, SHBA, Kore)

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

1 x kokë printimi, 1 x paketë depozitash boje fillestare - (C, M, Y, BK, 2 x MBK) 90ml secila, përshtatësit bazë 3 inç, udhëzuesi i konfigurimit, udhëzuesi bazë, disku CD-ROM i manualit, disku CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Mac dhe Win), fletëpalosja portative e kujdesit, fleta e kalibrimit A2, fletëpalosja e sigurisë/standarde për mjedisin, mostra të medias - fletë, fletëpalosja e PosterArtist Lite, disku CD-ROM i PosterArtist Lite, kordoni elektrik BE/Mbretëri e Bashkuar

Aksesorët opsionalë

Artikuj opsionalë

Paketa mbajtëse e rrotullës: RH2-33

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Depozita e bojës: PFI-107: C, M, Y, BK, 2 x MBK (130 ml)
Koka e printimit: PF-04
Fisheku i mirëmbajtjes: MC-10

SHËNIME DHE REKOMANDIME

Shënimi 1

Numri maksimal i printerëve iPF të mbështetur = 15
Numri maksimal i kompjuterëve që ekzekutojnë Scan App Le = 15

Shënim 2

Skaneri prodhohet nga Global Scanning në Mbretërinë e Bashkuar