imagePROGRAF iPF670 MFP L24e
Specifikimet

Veçoritë kryesore

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Rezolucioni optik

600 dpi

Gjerësia e skanimit

24 inç

Shpejtësia maksimale e skanimit

3 ips

Saktësia e skanimit

0,2% +/- 1 piksel

Lehtësia e përdorimit

Ekrani me prekje 3"

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

SCANNER TECHNOLOGY (Skaneri prodhohet nga Global Scanning në Mbretërinë e Bashkuar)

Teknologjia e skanimit

SingleSensor me ndriçimin e shumëfishtë LED

Rezolucioni optik

600dpi.

Shpejtësia e skanimit

KOPJIMI
300/300dpi Draft = 1 inç/sek me ngjyra, 3 inç/sek në mono
300/600dpi Standard = 1 inç/sek me ngjyra, 3 inç/sek në mono
600/600dpi Më i miri = 0,5 inç/sek me ngjyra, 1,5 inç/sek në mono

SKANIMI
200dpi Draft = 1 inç/sek me ngjyra, 3 inç/sek në mono
300dpi Standard = 0,5 inç/sek me ngjyra, 1,5 inç/sek në mono
600dpi Më i miri = 0,33 inç/sek me ngjyra, 1 inç/sek në mono

Modal. e skanimit

Skanimi te USB-ja - RGB/shkalla gri/bardhezi, TIFF
Skanimi te kompjuteri - RGB/shkalla gri/bardhezi, Tiff, Jpeg, PDF, TiffG4
Kopjimi - RGB/shkalla gri/bardhezi
Kopjimi dhe arkivimi - RGB/shkalla gri/bardhezi, Tiff, Jpeg, PDF, TiffG4
Lidhja në renë kompjuterike realizohet me një lidhje te Printimi dhe ndarja e drejtpërdrejtë e Canon.
PRINTIMI realizohet duke përdorur Printimin dhe ndarjen e drejtpërdrejtë të Canon.

Shtegu i letrës

Pjesa përpara lart, dalja prapa. Vetëm transporti me dokumentin e transferimit.
Orientuesja(et) e kthimit të dokumentit i përfshirë.

Maks. Gjerësia e skanimit

24" / 609,6 mm

Gjerësia minimale e skanimit

6,2" / 157,5 mm

Gjerësia maksimale e dokumenteve

26" / 660,4 mm

Gjatësia maksimale e skanimit

109" / 2768mm

Trashësia maksimale dhe minimale e dokumenteve

Projektuar për të skanuar lertën CAD të printerit Canon iPF.
Min. = 0,07 mm
Maks. = 0,5 mm

Saktësia e skanimit

Saktësia 0,2% +/-1 piksel

Modalitetet e rrjetit

Modaliteti standard i rrjetit:
(Parandalon që skaneri të mos kalojë aftësinë e nivelit të të dhënave të rrjetit).
• Kopjimi përdor memorien në bord si një ndërmemorie dhe më pas komunikon me printerin nëpërmjet lidhjes ethernet.
• Skanimi te USB-ja përdor memorien në bord si një ndërmemorie dhe më pas ruan vetëm skedarët TIFF.
• Skanimi te kompjuteri PC përdor memorien në bord si një ndërmemorie para se të dërgojë të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet te Scan App Le.

Modaliteti plus i rrjetit (parazgjedhja):
(Përdor aftësitë e plota të rrjetit dhe Scan App Le për të përmirësuar funksionimin dhe produktivitetin).
• Kopjimi dërgon të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet te Scan App Le që vepron si një bartës i përkohshëm për ta liruar skanerin më shpejt.
• Skanimi te USB-ja përdor Scan App Le për të konvertuar llojet e skedarëve në PDF/JPG dhe për të caktuar datën e saktë para ruajtjes te një disk USB.
• Skanimi te kompjuteri dërgon të dhënat nëpërmjet lidhjes ethernet drejtpërdrejt te Scan App Le për të liruar më shpejt skanerin.

Skanimi te USB-ja

USB2, 128GB FAT32.

Skano të Rrjetit - Scan App Le

GB Ethernet. Scan App Le - cakton direktorinë e skanimit dhe llojin e skedarëve.
Specifikimet minimale të kompjuterit: • Windows 7/8/10 - 32 bitë. • Ethernet 100 Mbs. • Intel Celeron, Core-Duo, Core-2-Duo ose 2,8 GHz Hyper-Threading (HT) ose AMD me procesorë Dual-Core • 2GB RAM • Serial ATA (SATA) HDD me shpejtësi të lartë 7200 rpm me minimumi 2 GB për aplikacionet dhe 20 GB lira për imazhet
Specifikimet e sugjeruara për kompjuterin: • Windows 7/8/10 - 64 bitë. • GB Ethernet. • Intel me procesorë i3,i5 ose i7 • 4GB RAM • SATA 6,0 Gbit/sek USB3 në skedën mëmë dhe kontrolluesin HDD SATA 6,0 Gbit 7200 rpm.

Gjuhë për Scan App Le

Anglisht/frëngjisht/gjermanisht/italisht/spanjisht/rusisht/portugalisht/çekisht/polonisht

Siguria

Modeli unik i skanerit mbështetet vetëm nga Scan App Le. Skanimi nuk mund të niset në largësi.

Paneli i kontrollit

Ekrani me prekje 3"

Pesha e skanerit

5,28 kg (11,6 lbs) pa orientuesen e kthimit të dokumenteve

Gjerësia në përmasa

935 mm

Lartësia në përmasa

131mm

Thellësia më përmasa

Pa orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i palosur: 146 mm
Pa orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i sheshtë: 193 mm
Me orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i palosur: 206 mm
Me orientuesen e kthimit të dokumenteve - sirtari i letrës i sheshtë: 253 mm

Furnizimi me energji

Njësia e jashtme PSU: Hyrja: 100 - 240V, 50-60Hz
Dalja: 3,42A në 19V.

Konsumi maksimal i energjisë

Në gatishmëri (në gjumë): 0,6 W
Pa ngarkesë: 11,7 W
Skanimi: 17,5W

Mjedisi

Temperatura: 10-35 C
Lagështia: 10-90%

Nivelet e Zhurmës Akustike

48,4 dB skanimi në gri

Certifikatat mjedisore

Energy Star
Evropë: shenja CE, Rusi: EAC, Shtetet e tjera: certifikimi CB

Çfarë ka në kuti?

• Skaneri Le
• Kapëset e montimit të printerit, elementet e fiksimit dhe vegla 3 mm
• 2 këmbë për përdorimin në tryezë
• 2 orientuese të anëve të letrës dhe parandaluesit e rifurnizimit të letrës
• 1 orientuese për kthimin e dokumenteve
• Objektivi i kalibrimit
• Disku CD për softuerin Scan App Le (përfshin dokumentacionin në PDF: Manuali i përdoruesit i skanerit Le dhe udhëzuesi i ikonave për gjuhën si dhe Udhëzuesi i fillimit të shpejtë)
• Udhëzuesi i fillimit të shpejtë i skanerit Le.
• Kablloja ethernet (2 metra)
• Furnizimi me energji elektrike
Rajonale - kordoni(ët) e rrjetit elektrik kryesor (2 metra)

TEKNOLOGJIA E PRINTERIT

Lloji i Printerit

5 ngjyra - 24"/609,6mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse
C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse çdo ngjyrë

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Gjerësia Minimale e Garantuar e Vijës

0,02 mm

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Madhësia e pikëzës së bojës

4 Picolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Boja fillestare në paketë: C,M,Y,Bk, MBk 90 ml
Boja e shitjes: C,M,Y,Bk, MBK 130 ml

Llojet e bojës

Bojë reaktive me ngjyrë/pigment
Boja: Cianike, E purpurt, E verdhë, E zezë
Pigment: 2 x E zezë mat

Pajtueshmëria e OS

Windows 32 bitë - XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, Server 2003/2003R2, Server 2008
Windows 64 bitë - Vista, 7, 8, 8.1, Server 2003/2003R2, Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2
Mac: OSX - 10.6.8 - 10.10.x

Gjuhët e printerit

GARO (Gjuhë e arteve grafike me funksione raster), HP-GL/2, HP RTL

Ndërfaqe Standarde

USB 2.0 Shpejtësi e Lartë
IEEE 802.3 10base-T
IEEE 802.3u 100base-TX/Auto-Negotiation
IEEE 802.3ab 1000base-T/Auto-Negotiation
IEEE 802.3x Full Duplex
IEEE 802.3az EEE

PRINTIMI - MADHËSIA E FAQES/SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit (madhësia A0, letër e zakonshme)

0:28 min (Modaliteti i shpejtë ekonomik)
0:28 min (Modaliteti i shpejtë)
0:42 min (Modaliteti standard)

Shpejtësia e printimit (madhësia A0, letër me veshje)

0:43 min (Modaliteti i shpejtë)
1:17 min (Modaliteti standard)
2:05 min (Modaliteti i cilësisë së lartë)

MEMORJA

Memoria standarde

256MB

Disku i ngurtë

Jo i disponueshëm

Trajtimi i letrës

Gjerësia e materialit

Letra rrotull: 10"/254mm - 24"/609,6mm
Fleta e prerë: 8"/203,2mm - 24"/609,6mm

Trashësia e materialit

Njësia e Rrotullës: 0.07 - 0.8mm
Furnizimi manual i ngarkimit sipër: 0,07 - 0,8mm
Furnizimi manual i ngarkimit përpara: 0,5 - 1,5mm

Madhësia minimale e formatit të rregullt

Rrotulla: 203,2mm, Fletë e prerë: 279,4mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Rrotull: 18m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të aplikimit) Fleta e prerë: 1,6 m

Diametri maksimal i rrotullës

150,0 mm

Furnizimi i medias dhe dalja

Furnizimi i rrotullës: Një rrotull, ngarkimi sipër, dalja para
Furnizimi manual me ngarkim sipër: Një fletë, dalja para

Gjerësia e printimit pa bordura (vetëm rrotulla)

10" (254 mm), B4 (257 mm), A3 (297 mm), Banner (300 mm), 14" (356 mm), A2 (420 mm), A2+/17" (432 mm), B2 (515 mm), A1 (594 mm), 24" (610 mm)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia kryesore: 997 (Gj) x 698 (Th) x 507 (L) mm
(duke përjashtuar pjesët e konsumit dhe mbajtësen e printerit)
Njësia kryesore me një mbështetëse të printerit dhe shportën e hapur: 997 (Gj) x 887 (Th) x 1062 (L) mm
Njësia kryesore me shportën në pozicionin e zgjeruar për stivosjen e sheshtë: 997 (Gj) x 1100 (Th) x 1062 (L) mm
Njësia kryesore: 46,0 kg
Njësia kryesore + Mbështetësja e printerit: 56,7 kg

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drejtuesi i printerit i Canon, Monitori i statusit/Monitori i printimit, Paketa ekstra e drejtuesit të printerit - Struktura e lirë dhe Kopjimi me zgjerim iR, Moduli i optimizimit të drejtuesit të printerit për AutoCAD, Mjeti i konfigurimit të medias, PosterArtist Lite (vetëm për PC), Elementi i ngulitur i printimit për Microsoft® Office (vetëm për PC), Direct Print & Share, Mjeti i krijimit të instaluesit të përshtatur

Kërkesat e enegsjisë dne të punimit

Furnizimi me energji

AC 100 - 240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 140W ose me pak
I fikur Në gatishmëri: 0,5W ose më pak
Konsumi i energjisë në modalitetin e gjumit: 5W ose më pak
Koha për të kaluar në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Nivelet e Zhurmës Akustike

Funksionimi: 47 dB afërsisht
Në gatishmëri: 35 dB ose më pak
Fuqia akustike: 6,4 Bel
Në bazë të ISO 7779

Rregulloret

Evropë: shenja CE, Gjermani: TUV, Rusi: EAC, Shtetet e tjera: certifikimi CB

Certifikatat mjedisore

ENERGY STAR (WW), RoHS (BE), WEEE (BE), Direktiva ErP (Lot6, 26), RoHS Kinë, Rregullorja e substancave kimike, Certifikimi i baterisë (BE, Japoni, SHBA, Kinë, Tajvan), Rregullorja e materialit të paketimit(BE, SHBA, Kore)

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në kuti?

1 x kokë printimi, 1 x paketë depozitash boje fillestare - (C, M, Y, BK, 2 x MBK) 90ml secila, përshtatësit bazë 3 inç, udhëzuesi i konfigurimit, udhëzuesi bazë, disku CD-ROM i manualit, disku CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Mac dhe Win), fletëpalosja portative e kujdesit, fleta e kalibrimit A2, fletëpalosja e sigurisë/standarde për mjedisin, mostra të medias - fletë, fletëpalosja e PosterArtist Lite, disku CD-ROM i PosterArtist Lite, kordoni elektrik BE/Mbretëri e Bashkuar

Aksesorët opsionalë

Artikuj opsionalë

Paketa mbajtëse e rrotullës: RH2-26
Mbështetësja/shporta: ST-27

Pjesët e konsumueshme

Artikuj të zëvendësueshëm nga përdoruesi

Depozita e bojës: PFI-107: C, M, Y, BK, 2 x MBK (130 ml)
Koka e printimit: PF-04
Mirëmbajtja

SHËNIME DHE REKOMANDIME

Shënimi 1

Numri maksimal i printerëve iPF të mbështetur = 15
Numri maksimal i kompjuterëve që ekzekutojnë Scan App Le = 15

Shënim 2

Skaneri prodhohet nga Global Scanning në Mbretërinë e Bashkuar