iPF670 MFP L24e

imagePROGRAF iPF670 MFP L24e

Me ndërthurjen e çmimit të arsyeshëm, thjeshtësisë dhe përdorimit të gjithanshëm, kjo pajisje e lehtë MFP ofron një zgjidhje të lehtë dhe të përshtatshme për përdoruesin për formatet e mëdha.

Kërkoni informacione

Printer i formatit të madh, i thjeshtë dhe që rrit produktivitetin

E krijuar për ambiente të vogla të zyrave, kjo pajisje MFP e nivelit bazë ndërthur përdorimin e drejtpërdrejtë me opsionet elastike të konfigurimit. Me një ekran praktik me prekje, printeri 24 inç mund të konfigurohet me lehtësi dhe siguron një cilësi mbresëlënëse të imazheve.

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni broshurën (PDF)

iPF670 MFP L24e

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Rezolucioni optik

600 dpi

Gjerësia e skanimit

24 inç

Shpejtësia maksimale e skanimit

3 ips

Saktësia e skanimit

0,2% +/- 1 piksel

Lehtësia e përdorimit

Ekrani me prekje 3"

Shikoni specifikimet e plota

iPF670 MFP L24e