Canon imageRUNNER C3125i

Canon imageRUNNER C3125i

Printer shumëfunksional A3, me ngjyra, i cilësisë së lartë, që realizon vlerë, efikasitet dhe prakticitet

Kërkoni informacione

Zgjidhje fleksibël tërësore me dokumente, për të gjitha nevojat e biznesit tuaj

Përshpejtoni ciklet e punës me opsionet e personalizimit

Cikle të personalizuara pune

Zgjidhje me një prekje me butona të personalizuara funksionesh, për produktivitet të optimizuar dhe kontroll të detyrave ditore

Lidhja e pajisjeve celulare

Mbështet punë praktike përmes pajisjeve portative përmes lidhjeve të avancuara portative

Kosto të ulëta

Kurseni kohë dhe para me komandim të centralizuar të përdoruesve dhe zgjidhje mirëmbajtjeje në distancë

Siguri e garantuar

Autentikimi i pajisjeve dhe enkriptimi i dokumenteve përmirësojnë transferimin e të dhënave

Vërtet pajisje të gjithanshme

Pajisje kompakte, e gjithanshme, me përdorim të lehtë mbi një larmi të gjerë materialesh

Kontrolli në renë kompjuterike

Maksimizoni investimin me "uniFLOW Online Express", zgjidhja jonë e menaxhimit të printimeve me bazë reje kompjuterike.

Specifikimet kryesore

Ekran intuitiv

Ndërfaqe e madhe 5”/12,7 cm, me prekje, me ngjyra të plota

Cikle portative pune

Lidhje manuale, kodi QR dhe NFC

Shpejtësi të larta përpunimi

Skanim me ngjyra dhe printim efikas e i shpejtë dyanësh

Opsione materiale printimi të gjerë

Printim në letër deri në 300 g/m²

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER C3125i

Canon imageRUNNER C3125i

Përdorim i lehtë, zgjidhje me efikasitet kostoje për të gjitha nevojat tuaja të procesimit të dokumenteve.

Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet që mund t'i sjellë "Canon imageRUNNER C3125i" biznesit tuaj.

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për "Canon imageRUNNER C3125i"

Shkarkoni broshurën

Mësoni se si "Canon imageRUNNER C3125i" mund të përshtatet më së miri në ambientin e zyrës suaj

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

uniFLOW online Express

Eksploro zgjidhjen unike dhe novatore të "Canon" për menaxhimin e printimit me bazë reje kompjuterike

Shikoni broshurën

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data