iR3025i

Canon imageRUNNER C3025i

Një pajisje të-gjitha-në-një me ngjyra A3 që është e përsosur për çdo zyrë, është e lehtë në përdorim dhe ideale për zvogëlimin e kostove administrative në lidhje me printimin.

Kërkoni informacione

Një pajisje të-gjitha-në-një A3 me ngjyra dhe me cilësi të lartë për zyrat me ngarkesë të lartë pune

Një pajisje shumëfunksionale e besueshme me ngjyra A3 që ofron vlerë për zyrat me kërkesa të larta nëpërmjet produktivitetit të lartë dhe printimit me cilësi - një ekosistem i plotë i fluksit të punës për dokumentet.

Shikoni specifikimet e plota

Fleta e të dhënave (PDF)

iR3025i

Shikoni të gjitha veçoritë

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Specifikimet

Printimi, kopjimi, skanimi me ngjyra, dërgimi dhe funksioni opsional i faksit

Rezultate të shpejta me ngjyra dhe bardhezi me 25 faqe/min

Mbështetja e përshtatshme e printimit dhe skanimit në lëvizje

Ekrani me prekje LCD me ngjyra 12,7 cm (5”) dhe i lehtë në përdorim

Kapaciteti 2300 fletë

Opsionet e përfundimit 3-në-1: kapëse, kapëse sipas kërkesës dhe kapëse ekonomike

Skanimi dhe kopjimi me RADF

Mirëmbajtja me veçoritë e menaxhimit në largësi

Shikoni specifikimet e plota

iR3025i

Produktet përkatëse

Awards