Canon imageRUNNER C3025

Canon imageRUNNER C3025

Një pajisje të-gjitha-në-një me ngjyra A3 që është e përsosur për çdo zyrë, është e lehtë në përdorim dhe ideale për zvogëlimin e kostove administrative në lidhje me printimin.

Kërkoni informacione

Një pajisje të-gjitha-në-një A3 me ngjyra dhe me cilësi të lartë për zyrat me ngarkesë të lartë pune

Një pajisje shumëfunksionale e besueshme me ngjyra A3 që ofron vlerë për zyrat me kërkesa të larta nëpërmjet produktivitetit të lartë dhe printimit me cilësi - një ekosistem i plotë i fluksit të punës për dokumentet.

Shikoni specifikimet e plota

Fleta e të dhënave (PDF)

iR3025

Shikoni të gjitha veçoritë

uniFLOW online Express

Merrni kontrollin e menaxhimit të printimit dhe kostove duke optimizuar pajisjet tuaja Canon me një zgjidhje të sigurt, të bazuar në cloud. E disponueshme me pajisjet më të fundit të zyrës Canon, programi uniFLOW Online Express do të rrisë produktivitetin dhe do të maksimizojë investimet tuaja. Përditëso pajisjet tuaja ekzistuese duke u regjistruar në internet.

Shikoni broshurën

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Specifikimet

Printimi, kopjimi, skanimi me ngjyra, dërgimi dhe funksioni opsional i faksit

Rezultate të shpejta me ngjyra dhe bardhezi me 25 faqe/min

Mbështetja e përshtatshme e printimit dhe skanimit në lëvizje

Ekrani me prekje LCD me ngjyra 12,7 cm (5”) dhe i lehtë në përdorim

Kapaciteti i madh 2300 fletë

Opsionet e përfundimit 3-në-1: kapëse, kapëse sipas kërkesës dhe kapëse ekonomike

Skanim i lehtë dhe kopjimi

Mirëmbajtja me veçoritë e menaxhimit në largësi

Shikoni specifikimet e plota

iR3025

Produktet e lidhura

Awards