Canon Camera

Printerët me ngjyra të-gjitha-në-një për zyra

Seria imageRUNNER C1530

Përmirësoni flotën tuaj me një printer të shpejtë dhe kompakt shumëfunksional që riorganizon digjitalizimin e dokumenteve me përvojën intuitive të përdoruesit.

 • 33-38ppm

  Shpejtësia e printimit

 • 7-in/17.8cm

  Ekran WVGA, me prekje, me ngjyra

 • 150ipm

  Shpejtësia e skanimit

 • Mbrojtje nga McAfee

  Siguri e integruar

 • Teknologjia e fjalës së fundit për zyrën moderne hibride

  Mbështetni transformimin digjital të biznesit tuaj me produktivitet, bashkëpunim dhe siguri të shtuar nga një pajisje që përshtatet pa ndërprerje në çdo mjedis pune.

  Përvojë e personalizuar përdorimi

  Përshpejtoni detyrat ditore duke personalizuar komandat me një prekje në ekranin e madh, me prekje, me ngjyra dhe duke përdorur ciklet e integruara të punës.

  Digjitalizim i shpejtë i dokumenteve

  Rrisni produktivitetin me skanimin e automatizuar, ruajtjen dhe kërkimin e cikleve të punës, printimin dhe skanimin e shpejtësisë së lartë dhe kapacitetin e madh të letrës për punë voluminoze.

  Fuqia e resë kompjuterike

  Ulni kostot dhe thjeshtoni menaxhimin e printimit me auditimin inteligjent, buxhetimin dhe raportimin nga zgjidhjet e resë kompjuterike të uniFLOW.

  Siguri më e lartë

  Qetësi mendore për pajisjen dhe të dhënat tuaja, me mbështetjen e integruar McAfee Protected dhe SIEM, që ofrojnë zbulim të kërcënimeve në kohë reale dhe përgjigje ndaj incidenteve të sigurisë.

  Menaxhim qendror i pajisjeve

  Menaxhoni me lehtësi printerë të shumtë në rrjet për të maksimizuar kohën e përdorimit të pajisjes përmes lidhjes me uniFLOW dhe diagnostikimit të mirëmbajtjes elektronike në distancë.

  Në mbështetje të qëndrueshmërisë

  Minimizoni firot, si dhe kostot e funksionimit të pajisjes, duke përdorur procese të automatizuara pa letër dhe cilësime printimi në nivelin pajisjeje, me konsum të ulët të energjisë.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon imageRUNNER C1530 Series mund të përshpejtojë transformimin tuaj digjital.

  Veçori

  Canon Camera

  imageRUNNER C1538iF

  Canon Camera

  imageRUNNER C1533iF

  Shpejtësia e printimit

  38ppm

  33pm

  Shpejtësia e skanimit

  Deri në 150ipm

  Deri në 150ipm

  Përvoja e përdoruesit

  Ekran me prekje, me ngjyra, 7 in/17,8 cm WVGA

  Ekran me prekje, me ngjyra, 7 in/17,8 cm WVGA

  Lidhshmëria

  Wi-Fi, rrjet dysh me tel, zgjidhje softuerike reje kompjuterike uniFLOW

  Wi-Fi, rrjet dysh me tel, zgjidhje softuerike reje kompjuterike uniFLOW

  Siguri

  Embedded McAfee Protected

  Embedded McAfee Protected

  Çmime

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Explore Further

  Canon Camera

  uniFLOW Online

  Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

  Mundësoni punën më fleksibël dhe në grup me Canon imageRUNNER C1530 Series