alt text goes here

CANON IMAGERUNNER ADVANCE DX

Pajiseni fuqinë tuaj punëtore dhe përshpejtoni transformimin dixhital duke i evoluar proceset e punës të biznesit tuaj dhe të produktivitetit me teknologji inteligjente.

Kërkoni informacione

LIDHJE TË SIGURTA, TRANSFORMIM DIXHITAL

Teknologji të fjalës së fundit, zhvilluar nga "Canon imageRUNNER ADVANCE DNA".

Lidhja në renë kompjuterike

Printoni nga kudo me siguri të plotë të dokumenteve dhe kontrollojeni administrimin e printimeve me zgjidhje softuerike si p.sh. "uniFLOW Online".

Procese inteligjente dixhitale pune

Hardueri i avancuar dhe softueri novator ecin krah për krah në dixhitalizimin e të dhënave dhe modernizimin e proceseve të biznesit.

Efikasitetet e automatizimit

Reduktoni punën manuale duke njësuar proceset e regjistrim-ruajtjes së dokumenteve me anë të automatizimit inteligjent.

Skanim i performancës së lartë

Skanimi i shpejtë, i qetë dhe pa stres i dokumenteve mbështet përmasa të ndryshme letre dhe mundëson të skanim të dhënash të kërkueshme.

Siguri 360°

Mbroni çdo hap të transformimit tuaj dixhital me mbrojtje të plotë për dokumentet, pajisjen dhe rrjetin tuaj.

Mundësia e një transformimi dixhital

E ardhmja e biznesit është dixhitale. Njihuni me gjeneratën e re të pajisjeve të lidhura inteligjente, krijuar me "Canon imageRUNNER ADVANCE DNA", për t'ju evoluar dhe avancuar kapacitetet e biznesit: Canon imageRUNNER ADVANCE DX.

Shkarkoni broshurën

Download brochure

Ndërmerrni hapin tjetër në transformimin tuaj dixhital me printerët shumëfunksionalë "Canon imageRUNNER ADVANCE DX".

FLISNI ME EKIPIN TONË

Zbuloni një zgjidhje për t'ju mbështetur në transformimin dixhital

Siguri e garantuar

Mbrojtje e plotë për dokumentet, rrjetin dhe pajisjet tuaja me siguri 360°, duke përfshirë softuerin "McAfee Embedded Control", që ju jep qetësi të plotë mendore.

Security, assured

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Njihuni me teknologjinë më të fundit në printim dhe skanim inteligjent.

FLISNI ME EKIPIN TONË