Printerë shumëfunksionalë

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C5800"

Specifikimet

Specifikimet

 • Deri në 70 ppm (A4)

  Shpejtësia e printimit

 • 270 ipm (A4)

  Shpejtësia e skanimit

 • 6 sekonda e poshtë

  Koha e kopjes së parë

 • uniFLOW online Express

  Instaluar si standard1

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Specifikimet e printimit

Specifikimet e fotokopjimit

Specifikimet e skanimit

Specifikimet e dërgimit

Specifikimet e faksit

Specifikimet e ruajtjes

Specifikimet e sigurisë

Specifikimet e mjedisit

Softueri dhe menaxhimi i printerit

Specifikimet e kontrolluesit të printimit "Fiery"

Pjesët e konsumit

Opsionet e daljes

Aksesorët harduerikë

Opsionet e sigurisë

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

Opsione të tjera

 1. kërkohet aktivizim