imageRUNNER ADVANCE DX C5700 Series

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C5700"

Rrisni prodhimtarinë dhe sigurinë e dokumenteve me pajisje inteligjente shumëfunksionale A3 me ngjyra, krijuar për zyra me ngarkesë.

Kërkoni informacione

Përgatiteni biznesin për të ardhmen në një botë transformimi dixhital

Me teknologji novatore skanimi dhe softuer inteligjent.

Skanim i cilësisë së lartë

Mekanizmi i ri i mbushjes së letrës i "Canon" dhe qelqi unik njollëdurues garantojnë skanim të shpejtë e të saktë.

Bashkëpunim në renë kompjuterike

Hapni dokumentet kudo që të jeni, me mundësi të përmirësuara lidhjeje në renë kompjuterike, plus formate të ripërdorshme për administrim të lehtë.

Administrim i thjeshtuar i printimeve

Administrojini nga një pikë qendrore cilësimet e printimit dhe analizoni përdorimin e pajisjes me "uniFLOW Online Express" si standard.

Story1

Automatizim i proceseve të punës

Dixhitalizojini dokumentet me efikasitet, me anë të proceseve intuitive dhe të automatizuara të skanimit, ruajtjes dhe kërkimit.

Siguri e garantuar

Dokumentet, pajisjet dhe rrjetet mbrohen me siguri 360°, për qetësi të garantuar mendore.

Prodhim i qëndrueshëm

Puna e qetë, konsumi i reduktuar i printim-skanimeve dhe ruajtja e energjisë sigurojnë prodhim të qëndrueshëm.

Story2

Specifikimet e produktit

Deri në 60 fq/min (A4)

Shpejtësia e printimit

270 ipm (A4)

Shpejtësia e skanimit

uniFLOW online Express

Instaluar si standard

10,1-inçësh

Panel me prekje, me ngjyra, tërësisht dixhital

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C5700"

Pajisje të qëndrueshme shumëfunksionale A3 me ngjyra, krijuar për të përmbushur nevojat e zyrave me ngarkesë.


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Njihuni me përfitimet e biznesit nga teknologjia dhe softueri i integruar e inteligjent në gamën e serisë "imageRUNNER ADVANCE DX C5700".

Shkarkoni broshurën

Benefit Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Shikoni specifikimet e plota teknike për çdo model në serinë "imageRUNNER ADVANCE DX C5700".

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

KONFIGURUESI I PRODUKTIT

Technical & Configuration Datasheet

Përmirësojini kapacitetet e zyrës së biznesit tuaj dhe përshpejtoni transformimin me printerët shumëfunksionalë "imageRUNNER ADVANCE DX C5700".

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotë

Enabling_digital_transformation

Mundësia e një transformimi dixhital

E ardhmja e biznesit është dixhitale. "Canon imageRUNNER ADVANCE DX" është një gjeneratë e re pajisjes inteligjente, e projektuar për të mbështetur dhe përshpejtuar çdo hap të transformimit tuaj dixhital. Krijuar me "Canon imageRUNNER ADVANCE DNA", softuerët dhe teknologjia e fjalës së fundit shkojnë krah për krah në dixhitalizimin, automatizimin dhe optimizimin e proceseve të punës të orientuara drejt përmbajtjeve.Siguri e garantuar

Mbrojtje e plotë për dokumentet, rrjetin dhe pajisjen tuaj me siguri 360°, duke përfshirë softuerin "|McAfee Embedded Control", që ju jep qetësi të plotë mendore.

Security Assured


uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

uniFLOW Online

Mësoni si mund ta rrisni biznesin me një printer inteligjent shumëfunksional.

FLISNI ME EKIPIN TONË