Canon Camera

Printerë shumëfunksionalë

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C478"

Printerë të shpejtë dhe produktivë A4 shumëfunksionalë, me ngjyra, me softuer të integruar në renë kompjuterike dhe teknologji inteligjente për bashkëpunim të sigurt nga kudo.

 • 47ppm (A4)

  Shpejtësia e printimit

 • 190ipm (A4)

  Shpejtësia e skanimit

 • TPM 2.0

  Teknologji më e fortë enkriptimi për të mbrojtur të dhënat kritike, si standard

 • 10,1-inçësh

  Ekran me prekje, me ngjyra, tërësisht digjital

 • Fishek i njësuar

  Mirëmbajtje dhe zëvendësim i lehtë

 • Njihuni me kërkesën moderne të zyrës për lëvizje, thjeshtësi dhe lidhje

  Ndërtoni themelin e transformimit tuaj digjital në një printer shumëfunksional që hap derën drejt digjitalizimit të dokumenteve dhe cikleve digjitale të punës. Hardueri dhe softueri punojnë së bashku për të mundësuar bashkëpunim të sigurt nga kudo, në çdo kohë, nga çdo pajisje.

  Produktivitet optimal

  Teknologjitë inteligjente ofrojnë produktivitet të lartë duke shpejtuar prodhimin e printimeve dhe digjitalizimin e dokumenteve, me cikle të njësuara pune për rritjen e efikasitetit dhe përvojë të përmirësuar të përdoruesit.

  Siguri e lartë

  Hapësira të enkriptuara ruajtëse SSD për të dhënat, TPM 2.0 dhe rezervimi në re kompjuterike ofron siguri tërësore 360°, ndërsa McAfee Embedded Control minimizon vulnerabilitetin e pajisjeve ndaj sulmeve të jashtme.

  Mirëmbajtje pa vështirësi

  Mirëmbajtja e pajisjeve nuk ka qenë kurrë më e lehtë, me parashikim të kohëzgjatjes së pjesëve të konsumit, një paketë videosh mirëmbajtjeje nga përdoruesit dhe fishekun e kombinuar dhe praktik të tonerit nga Canon.

  Përmirësimi i lidhjes në renë kompjuterike

  uniFLOW Online Express me bazë në renë kompjuterike vjen si standard, duke mundësuar bashkëpunim të sigurt dhe akses në formatet e ripërdorshme të dokumenteve nga kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje.

  Dizajn që kursen hapësirë

  Krijuar për përmasa sa më të vogla, kjo pajisje kompakte A4 mund të mbahet mbi tryeza, duke liruar hapësirën e nevojshme në dysheme dhe duke u përshtatur më së miri me çfarëdo ambienti pune.

  Përdorimi i ndërgjegjshëm ndaj mjedisit

  Përmbushni kërkesat e shtuara të qëndrueshmërisë nga hapësirat hibride të punës me funksionim të qetë që nuk ndërhyn me ambientin e zyrës dhe kosto të ulëta nga përmirësimi i konsumit të energjisë.

  Gama e serisë

  Krijoni ambientin optimal të printimit për hapësirat tuaja hibride të punës, me produktivitet të lartë dhe siguri të avancuar nga pajisjet shumëfunksionale A4.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë pse Canon imageRUNNER ADVANCE DX C478 është partneri juaj ideal për transformimin tuaj digjital.

  Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?

  Zbuloni se si ta bëni biznesin të përgatitur ndaj të ardhmes me teknologji novatore dhe softuer inteligjent.

  Produktet e serisë

  Printerë inteligjentë, me ngjyra, A4, shumëfunksionalë me dizajn të qëndrueshëm, që kursen vend, për produktivitet të lartë në ambiente hibride pune.

  Veçori

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX C478i

  Canon Camera

  imageRUNNER ADVANCE DX C478iZ

  Shpejtësia e printimit

  Shpejtësi printimi 47 ppm (A4)

  Shpejtësi printimi 47 ppm (A4)

  Shpejtësia e skanimit

  Shpejtësi skanimi 190 ipm (A4) (2-anëshe)

  Shpejtësi skanimi 190 ipm (A4) (2-anëshe)

  Softuer

  uniFLOW online Express

  uniFLOW online Express

  Siguri

  Njësi disku të enkriptuar SSD
  TPM 2.0

  Njësi disku të enkriptuar SSD
  TPM 2.0

  Pjesët e konsumit

  Fishek i kombinuar toneri

  Fishek i kombinuar toneri

  Opsionet e përfundimit

  Kapëse: 30 fletë (60 - 90 gsm) Ofseti

  Çmime

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Eksploroni katalogun më të gjerë imageRUNNER ADVANCE DX për të parë linjën gjithnjë në evoluim të pajisjeve dhe të teknologjisë së Canon, të projektuar për ta përgatitur biznesin tuaj përballë të ardhmes.

  Eksploroni më tej

  Mundësia e një transformimi dixhital

  E ardhmja e biznesit është dixhitale. Njihuni me gjeneratën e re të pajisjeve të lidhura inteligjente, krijuar me "Canon imageRUNNER ADVANCE DNA", për t'ju evoluar dhe avancuar kapacitetet e biznesit: Canon imageRUNNER ADVANCE DX.
  Canon Camera
  Canon Camera

  Siguri e garantuar

  Mbrojtje e plotë për dokumentet, rrjetin dhe pajisjet tuaja me siguri 360°, duke përfshirë softuerin "McAfee Embedded Control", që ju jep qetësi të plotë mendore.

  Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?