Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C477"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

A4, me ngjyra, me laser, shumëfunksionale

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Processor

Procesor dybërthamësh 1,75 GHz

Paneli i kontrollit

Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA

Kujtesa

Standard: 4.0GB RAM

Hard disku

Standarde*: 320 GB (hapësirë disku: 250 GB)
* Mund të përdoret HDD tjetër fillestar.

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
 Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n);
 Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie
TË TJERA
 Standarde: USB 2.0 (pritësi) x 2, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
 Opsionale: Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standarde: 590 fletë
 Sirtar shumëfunksional me 90 fletë
 1 kasetë letre 500-fletëshe,
Maksimumi: 2090 fletë* (me mbushëse Cassette Feeding Unit-AT1)

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)

Modeli standard (iR-ADV DX C477i): 400 fletë
Modeli me finitor (iR-ADV DX C477iZ): 900 fletë

Aftësitë e përfundimit

Modeli standard (iR-ADV DX C477i): mbledhje, grupim
Modeli me finitor (iR-ADV DX C477iZ): mbledhje, grupim, ofset, kapëse

Lloji i mbështetur i letrës

Sirtari shumëfunksional: Thin, Plain, Recycled, Heavy, Color, Bond, Envelope
Kaseta e letrës: Thin, Plain, Recycled, Heavy, Color, Label, Bond

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional:
Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5,
Përmasa të posaçme: 76,2×127,0 mm deri në 216,0×355,6 mm
Zarfe: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5

Peshat e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional: 60-300 g/m2
Kaseta e letrës: 60-163 g/m2
Nga të dyja anët: 60 deri në 163 gsm

Koha e ngrohjes

Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak*
* Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.
Nga modaliteti i fjetjes: 10 sekonda e poshtë
Nga ndezja: 10 sekonda e poshtë*
* Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur fotokopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

Përmasat (Gj x Th x L)

Modeli standard (iR-ADV DX C477i): 521 x 642 x 668 mm
Modeli me finitor (iR-ADV DX C477iZ): 521×642×864 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

950×840 mm (me derën e majtë të fishekut hapur + derën e djathtë hapur + sirtarin e kasetës hapur)

Pesha

Modeli standard (iR-ADV DX C477i): afro 46 kg
Modeli me finitor (iR-ADV DX C477iZ): afro 55 kg

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit (BW/CL)

iR-ADV DX C477i / DX C477iZ
47 ppm (A4), ppm (A5), 39 ppm (A5R), 49 ppm (A6)
* 1-anësh

Koha për fotokopjen e parë (A4) (BW/CL)

Rreth 5.1/5.8 sekonda e poshtë

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

600×600

Kopje të shumëfishta

Deri në 999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%

Funksionet e fotokopjimit

Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, modalitet ngjyrash, fotokopje e rezervuar, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

Tipi

Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe* [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]
* Mbështetet zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

100 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

Pesha e medias për furnizuesin e medias:
Skanimi 1-anësh: 42-128 g/m² (bardhezi), 64-128 g/m² (ngjyra)
Skanimi në 2 anë: 50 deri në 128 gm2 (BW), 64 deri në 128 gm2 (CL)

Shënim:
Kartëvizitë: 80–220 g/m²
Gjerësia e origjinalit më e ngushtë se A6: 50–128 g/m²

Madhësitë e mbështetura të medias

Përmasat e presës: deri në 216,0×355,6 mm

Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
A4, A5R, A6, B5, përmasa të posaçme: 48,0×128,0 mm deri në 216,0×355,6 mm
Kartëvizitë: 48,0×85,0 mm deri në 55,0×91,0 mm

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

Dërgim (300×300 dpi):
deri në 95/190 kur vetëzgjedhja e ngjyrave “JOAKTIVE”:
Skanim 1-anësh: 95
Skanim 2-anësh: 190
Vetëzgjedhja e ngjyrave "AKTIVE":
Skanim 1-anësh: 50
Skanim 2-anësh: 100
Fotokopjimi:
Prioritet për shpejtësinë e skanimit (300×600 dpi):
Skanim 1-anësh: 50
Skanim 2-anësh: 100
Prioritet për cilësinë e figurës (600×600 dpi):
Skanim 1-anësh: 30 Skanim 2-anësh: 50

Rezolucioni i skanimit (dpi)

Skanim për fotokopjim: deri në 600×600
Skanim për dërgim: (dhënie) deri në 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) deri në 600×600
Skanim për faks: deri në 600×600

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

"ScanGear2" rrjeti, me ngjyra. Për TWAIN dhe për WIA

Sistem i mbështetur operativ: Windows®7/ 8.1/ 10/ Server 2008/ Server 2008 R2/ Server2012/ Server 2012 R2/ Server 2016
Nga shkurti 2020

Metoda e skanimit

Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

Standarde: Email/Internet FAX (SMTP), SMB 3.0, FTP, WebDAV, Mail Box,
Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax

Adresari

LDAP (2000)/lokal (1600)/thirrje e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

Dhënie: deri në 600×600
Marrje: deri në 600×600

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP(TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV
Email/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, rregullim i dendësisë, qartësi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, anashkalim i faqeve boshe

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

1

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metodat e lidhjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400×400 (ultra e imët), 200×400 (super e imët), 200×200 (e imët), 200×100 (normale)

Madhësia e dërgimit/marrjes

A4, A5*, A6*, B5*/A4, A5, B5
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30 000 faqe (2000 punë)

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti përdoruesish,
1 kuti RX memorieje,
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Ruajtje për maksimumi 10 000 faqe (2000 punë)

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® 8.1/10
Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes

Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë, autentikim me emër-fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)

Siguria e dokumenteve

Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW" *1), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e përparuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)
*1 Nevojitet "uniFLOW Online / uniFLOW"

Siguria e rrjetit

TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, ndalim i ekzekutimit të skedarëve të ruajtur në "Advanced Space" në MFP, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve

Siguria e pajisjes

Mbrojtje e të dhënave të diskut HDD (enkriptim i të dhënave të HDD (verifikim FIPS140-2), fshirje me mbishkrim të dhënash në HDD, kyçje e HDD), nisje standarde e HDD, modul platforme të besuar (TPM), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFD (verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe), IEEE2600.2 (certifikim për kriteret e përgjithshme) (në vlerësim)

Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes

Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie, fjalëkalime administrimi të pajisjes dhe të sigurisë

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

220-240 V, 50/60 Hz, 4,3 A

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1500 W
Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve): 739 W*1
Në gatishmëri: Afro 49.9 W *1
Modaliteti i fjetjes: Afro 1.0 W*2

*1 Vlera referencë: matur një njësi
*2 1,0 W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.

Konsumi normal i korrentit (TEC)*: 0,51 kw/o
* Në përputhje me "USA Energy Star 3.0"

Nivelet e zhurmës

Niveli i fuqisë së zërit (LWA, m)*
Aktiv (bardhezi) (1-anëshe):
iR-ADV DX C477i/C477iZ: 6,3 B, Kv 0,3 B
* Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

Trysnia e tingullit (LpAm)*
Pozicioni në afërsi:
Aktiv (bardhezi) (1-anëshe):
iR-ADV DX C477i/C477iZ: 50 dB
Në pritje:
iR-ADV DX C477i: 28 dB
iR-ADV DX C477iZ: 27 dB

* Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutitë e tonerit

Toner T04 BK/C/M/Y

Rendimenti i tonerit

Toner T04 BK: 33 000 faqe*
Toner T04 C/M/Y: 27 500 faqe*
Toner T04L BK: 11,000 faqe*
Toner T04L C/M/Y: 9,000 faqe*
*Rendimenti i fishekut të tonerit në përputhje me ISO/IEC 19798*.

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Universal Login Manager (ULM)
uniFLOW online Express

Mjetet e menaxhimit në largësi

iW Management Console
eMaintenance
Content Delivery System

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit

Platforma

MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)

Administrimi i dokumenteve

Kofax PowerPDF (opsional)

Opsionet e furnizimit të letrës

MODUL KASETE AJ1

Kapaciteti i letrës: 500 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 521×474×130 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 7 kg

NJËSI MBUSHËSE ME KASETA AS1

Kapaciteti i letrës: 500 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 19 kg

NJËSI MBUSHËSE ME KASETA AT1

Kapaciteti i letrës: 1500 fletë [500 fletë × 3 (80 g/m²)]
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 24 kg

Opsionet e daljes

Modeli me finitor

* Kapaciteti i letrës mund të ndryshojë me lloje/përmasa të ndryshme letre.

Kapaciteti i sirtarit (80 g/m²):
Sirtari i sipërm:
A4, A5R, B5: 400 fletë
Sirtari i poshtëm:
A4, A5R, B5: 100 fletë
Sirtari nxjerrës i njësisë kryesore:
A4, A5, A5R, A6, B5: 400 fletë
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, e lidhur, zarf*
* vetëm për sirtarin nxjerrës të njësisë kryesore
Pesha e letrës së kapëses: 60-120 g/m2 (ofrohet në sirtarin e sipërm)
Pozicioni i Kapëses: Cep
Përmasat e letrës së kapëses: A4, të posaçme (210,0×279,4 mm deri në 216,0×355,6 mm)
Kapaciteti i kapëses: A4: 30 fletë (60 deri 90 gsm), 20 fletë (91 deri 120 gsm)

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

Lexuesi i kartës për kopjimin - F1
Copy Card Reader Attachment-B5

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL International Font Set-A1

Printimi i barkodeve

Barcode Printing Kit-D1

Aksesorët e sistemit

Copy Control Interface Kit-A1
"Connection Kit-A2" për "Bluetooth LE"
NFC Kit-E1

Aksesorët e faksit

Super G3 FAX Board-AT1
Remote Fax Kit-A1
IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF Access Handle-A1

Pjesët e konsumueshme

Staple-P1