Printerë shumëfunksionalë

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C3800"

Specifikimet

Specifikimet

 • Deri në 35 ppm (A4)

  Shpejtësia e printimit

 • 270 ipm (A4)

  Shpejtësia e skanimit

 • 4 sekonda

  Koha e nxehjes (me modalitet nisjeje të shpejtë)

 • uniFLOW online Express

  Instaluar si standard

 • Njësi disku të enkriptuar SSD

  Siguir standarde

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Specifikimet e printimit

Specifikimet e fotokopjimit

Specifikimet e skanimit

Specifikimet e dërgimit

Specifikimet e faksit

Specifikimet e ruajtjes

Specifikimet e sigurisë

Specifikimet e mjedisit

Softueri dhe menaxhimi i printerit

Pjesët e konsumit

Opsionet e furnizimit të letrës

Opsionet e daljes

Aksesorët harduerikë

Opsionet e sigurisë

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

Opsione të tjera