Hero Image

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357"

Pajisje të cilësisë së lartë, kompakte, me ngjyra, A4, shumëfunksionale që ofrojnë performancë afatgjatë për zyra të çdo madhësie.

Kërkoni informacione

Përgatiteni biznesin për të ardhmen në një botë transformimi dixhital

Me teknologji novatore skanimi dhe softuer inteligjent.

Rritni produktivitetin

Proceset e automatizuara të punës rrisin efikasitetin, me skanim, ruajtje e kërkim intuitiv për dixhitalizimin e dokumenteve.

Skanim novator

Xhami unik rezistent ndaj njollave dhe mekanizmi i ri u mbushjes së letrës garantojnë skanim të shpejtë, të saktë e pa vijëzime.

Siguri 360°

Mbrojtje disanivelëshe e dokumenteve, pajisjeve dhe rrjeteve tuaja me enkriptim të të dhënave dhe autentikim të përdoruesve.

imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357 Series story module 1

uniFLOW online Express

Softueri me bazë reje kompjuterike i menaxhon të përqendruara pajisjes, duke përmirësuar cilësinë e rezultateve dhe duke përforcuar sigurinë si standard.

Dizajn që kursen hapësirë

Madhësia kompakte A4 është ideale për tryeza dhe integrohet më së miri në ambientet e zyrave.

Përdorimi në qetësi

Përmirësimet ndaj prakticitetit dhe pajisjes dhe reduktimi i zhurmës sigurojnë ndërprerje minimale për të ndihmuar në qëndrueshmërinë e zyrës.

imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357 Series story module 1

Specifikimet e produktit

Deri në 35 ppm (A4)

Shpejtësia e printimit

190 ipm (A4)

Shpejtësia e skanimit

uniFLOW online Express

Instaluar si standard

10,1-inçësh

Panel me prekje, me ngjyra, tërësisht dixhital

Shikoni specifikimet e plota

Product Specification

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357"

Pajisje të shpejta, kompakte dhe të qëndrueshme, me ngjyra, A4, shumëfunksionale me cilësi mahnitëse të figurës


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Njihuni me përfitimet e biznesit nga teknologjia dhe softueri i integruar e inteligjent, si dhe fleksibiliteti që ju kursen hapësirë, në gjithë gamën e serisë "imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357".

Shkarkoni broshurën

Benefit Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Shikoni specifikimet e plota teknike për çdo model në serinë "imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357".

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Konfiguruesi i produktit

Technical & Configuration Sheet

Mbështesni transformimin e proceseve të biznesit tuaj me printerët inteligjentë, të sigurt dhe kompaktë, shumëfunksionalë "imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357".

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën

Campaign 1

Mundësia e një transformimi dixhital

E ardhmja e biznesit është dixhitale. "Canon imageRUNNER ADVANCE DX" është një gjeneratë e re pajisjes inteligjente, e projektuar për të mbështetur dhe përshpejtuar çdo hap të transformimit tuaj dixhital. Krijuar me "Canon imageRUNNER ADVANCE DNA", softuerët dhe teknologjia e fjalës së fundit shkojnë krah për krah në dixhitalizimin, automatizimin dhe optimizimin e proceseve të punës të orientuara drejt përmbajtjeve.

Siguri e garantuar

Mbrojtje e plotë për dokumentet, rrjetin dhe pajisjen tuaj me siguri 360°, duke përfshirë softuerin "|McAfee Embedded Control", që ju jep qetësi të plotë mendore.

Security In Mind

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

SHIKONI BROSHURËN "uniFLOW ONLINE EXPRESS"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

Uniflow Online

Gjeni një printer inteligjent shumëfunksional për t'ju mbështetu në transformimin tuaj dixhital.

FLISNI ME EKIPIN TONË