Image_Hero

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX 8700"

Avanconi me kapacitetet tuaja të finiconit dhe të skanimit me pajisje robuste dhe të qëndrueshme shumëfunksionale A3 mono.

Kërkoni informacione

Përgatiteni biznesin për të ardhmen në një botë transformimi dixhital

Teknologjitë inteligjente realizojnë qëndrueshmëri optimale.

Proceseve profesionale të përfundimit të punës

Krijoni ezkemplarë cilësie jashtëzakonisht të lartë me një gamë të plotë zgjidhjes finicioni për çdo ambient printimi.

Skanim i fjalës së fundit

Një mekanizëm i ri mbushjeje të letrës dhe xhami rezistent ndaj njollave, unik nga "Canon", sigurojnë skanim shpejtësie dhe saktësie të lartë.

Bashkëpunim në renë kompjuterike

Hapini dokumentet kudo që të jeni, në formate të ripërdorshme për administrim të lehtë, me mundësi të përmirësuara lidhjeje në renë kompjuterike.

story 1

Thjeshtoni administrimin e printimeve

Administrojini nga një pikë qendrore cilësimet e printimit dhe analizoni përdorimin e pajisjes me "uniFLOW Online Express" si standard.

Automatizim i proceseve të punës

Dixhitalizojini dokumentet me efikasitet, me anë të proceseve intuitive dhe të automatizuara të skanimit dhe të kërkimit.

Siguri e garantuar

Dokumentet, pajisjet dhe rrjeti juaj mbrohen me siguri 360°, për qetësi të plotë mendore.

story 1

Specifikimet e produktit

Deri në 105 fq/min (A4)

Shpejtësia e printimit

10,1-inçësh

Panel me prekje, me ngjyra, tërësisht dixhital

uniFLOW online Express

Instaluar si standard

270 ipm (A4)

Shpejtësia e skanimit

Shikoni specifikimet e plota

DX 8700 Series

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX 8700"

Pajisje të besueshme shumëfunksionale A3 mono me kapacitet të avancuara finicioni.


Aktiviteti "Make It"

Një festival i printimit në internet me transmetime dhe përmbajtje sipas kërkesës në harku e 8 ditëve gjatë të cilit mund të krijoni planin tuaj të ditës. Përmban referime të rëndësishme, demonstrime të drejtpërdrejta teknologjike, diskutime angazhuese dhe mentorim nga ekspertët.

Regjistrohuni tani

Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Njihuni me përfitimet e biznesit nga teknologjia e integruar inteligjente dhe proceset bardhezi në gjithë gamën e serisë "imageRUNNER ADVANCE DX 8700".

Shkarkoni broshurën

Benefit Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Shikoni specifikimet e plota teknike për çdo model në serinë "imageRUNNER ADVANCE DX 8700 Series".

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

KONFIGURUESI I PRODUKTIT

Benefits Datasheet

Përmirësoni aftësitë e skanimit dhe të finicionit të biznesit tuaj me një larmi përdorimesh nga printerët shumëfunksionalë "imageRUNNER ADVANCE DX 8700".

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotë

Enabling digital transformation

Mundësia e një transformimi dixhital

E ardhmja e biznesit është dixhitale. "Canon imageRUNNER ADVANCE DX" është një gjeneratë e re pajisjes inteligjente, e projektuar për të mbështetur dhe përshpejtuar çdo hap të transformimit tuaj dixhital. Krijuar me "Canon imageRUNNER ADVANCE DNA", softuerët dhe teknologjia e fjalës së fundit shkojnë krah për krah në dixhitalizimin, automatizimin dhe optimizimin e proceseve të punës të orientuara drejt përmbajtjeve.Siguri e garantuar

Mbrojtje e plotë për dokumentet, rrjetin dhe pajisjen tuaj me siguri 360°, duke përfshirë softuerin "|McAfee Embedded Control", që ju jep qetësi të plotë mendore.

[MASTER] A IMAGE

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

[MASTER] A IMAGE

Mësoni si mund ta evoluoni biznesin me një printer inteligjent shumëfunksional.

FLISNI ME EKIPIN TONË