imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527 Series

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527"

Krijoni një ambient optimal printimi për zyrën tuaj me pajisje shumëfunksionale, A4, mono, shpejtësie të lartë e mirëmbajtjeje të lehtë.

Kërkoni informacione

Përgatiteni biznesin për të ardhmen në një botë transformimi dixhital

Me teknologji novatore skanimi dhe softuer inteligjent.

Rritni produktivitetin

Proceset e automatizuara të punës rrisin efikasitetin, me skanim, ruajtje e kërkim intuitiv për dixhitalizimin e dokumenteve.

Skanim novator

Xhami unik rezistent ndaj njollave dhe drejtimi digjital përmirësojnë cilësinë e skanimit dhe produktivitetin.

Mirëmbajtje e thjeshtë

Kurseni kohë e para duke e ndërruar vetë
fishekun e kombinuar të tonerit.

Siguri 360°

Mbrojtje disanivelëshe e dokumenteve, pajisjeve dhe rrjeteve tuaja me enkriptim të të dhënave dhe autentikim të përdoruesve.

imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527 Series

uniFLOW online Express

Softueri me bazë reje kompjuterike i menaxhon të përqendruara pajisjes, duke përmirësuar cilësinë e rezultateve dhe duke përforcuar sigurinë si standard.

Zyrë e qëndrueshme

Printimi e skanimi i qetë garantojnë ndërprerje minimale të punës në zyrat e ngarkuara ose në ambientet e punës gjatë përdorimit.

Modelim praktik

Pajisjet A4 mund të mbahen lehtësisht në tryeza, ideale për zyrat e vogla ku ka hapësirë të kufizuar.

imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527 Series

Specifikimet e produktit

Deri në 71 fq/min (A4)

Shpejtësia e printimit

190 ipm (A4)

Shpejtësia e skanimit

uniFLOW online Express

Instaluar si standard

10,1-inçësh

Panel me prekje, me ngjyra, tërësisht dixhital

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527"

Pajisje të shpejta e efikase shumëfunksionale A4 mono me mirëmbajtje të thjeshtë për tonerin


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Njihuni me përfitimet e biznesit nga teknologjia dhe softueri i integruar e inteligjent, si dhe fleksibiliteti që ju kursen hapësirë, në gjithë gamën e serisë "imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527".

Shkarkoni broshurën

Benefit Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Shikoni specifikimet e plota teknike për çdo model në serinë "imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527".

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

KONFIGURUESI I PRODUKTIT

Technical & Configuration Datasheet

Përshpejtoni produktivitetin në zyrë me printerët shumëfunksionalë mono A4 të shpejtësisë së lartë "imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527".

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën

Enabling digital transformation

Mundësia e një transformimi dixhital

E ardhmja e biznesit është dixhitale. "Canon imageRUNNER ADVANCE DX" është një gjeneratë e re pajisjes inteligjente, e projektuar për të mbështetur dhe përshpejtuar çdo hap të transformimit tuaj dixhital. Krijuar me "Canon imageRUNNER ADVANCE DNA", softuerët dhe teknologjia e fjalës së fundit shkojnë krah për krah në dixhitalizimin, automatizimin dhe optimizimin e proceseve të punës të orientuara drejt përmbajtjeve.

Siguri e garantuar

Mbrojtje e plotë për dokumentet, rrjetin dhe pajisjen tuaj me siguri 360°, duke përfshirë softuerin "|McAfee Embedded Control", që ju jep qetësi të plotë mendore.

Security Assured

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

uniFLOW Online

Shikoni se si një printer inteligjent shumëfunksional mund t'ju ofrojë mundësi të reja biznesi.

FLISNI ME EKIPIN TONË