imageRUNNER ADVANCE C7500 III Series

imageRUNNER ADVANCE C7500 III Series

Shpejtësi e lartë, volum i lartë, rendiment i lartë - printimi me ngjyra në A3 me produktivitet dhe siguri të përparuar.

Kërkoni informacione

Përmirësoni produktivitetin pa rrezikuar cilësinë

Pajisje me shumë funksione për të përmirësuar efikasitetin në fluksin e punës.

Mbrojtje maksimale

Mbroni të dhënat e biznesit, edhe në ambiente me produktivitet të lartë, me enkriptimin e integruar të njësisë HDD.

Rritni produktivitetin

Ruani efikasitetin e fluksit të punës me proceset e modernizuara të imazheve dhe printimin e drejtpërdrejtë nga pajisjet celulare.

Dizajni intuitiv

Pajisjet përshtaten në mënyrë të përsosur në zyra, me veçoritë e integruara të sigurisë për të minimizuar rreziqet e jashtme.

imageRUNNER ADVANCE 6500 Series

Gati për përdorimin në grup

Kontrolloni në mënyrë qendrore menaxhimin e përditshëm të grupit të pajisjeve të printimit për të kursyer në kostot e teknologjisë së informacionit.

Imazhe superiore

Siguroni një cilësi të shkëlqyer të imazheve, në printim ose në skanim, të mbështetur nga teknologjitë e reja të ngjyrave.

imageRUNNER ADVANCE 6500 Series

Specifikimet kryesore

Verifikimi i sistemit

Veçoritë e sigurisë në nisje mbrojnë informacionet e biznesit

Integrimi

Ndërfaqja e përmirësuar e përdoruesit e faqes kryesore përmirëson eksperiencën për përdoruesin

Cilësi e lartë e imazhit

Nga teknologjitë me ngjyra V2 dhe rezolucioni 2400 dpi.

Kontrolli i administratorit

Mblidhni të dhënat dhe vendosni kontrollet në panelin e MDS Cloud

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Seria imageRUNNER ADVANCE C7500 III

Pajisje biznesi A3 për ambientin e zyrave moderne


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e sigurisë dhe produktiviteti i përmirësuar në gamën e Serisë imageRUNNER ADVANCE C7500 III.

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha detajet teknike dhe specifikimet për çdo model në serinë imageRUNNER ADVANCE C7500 III.

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Benefits Datasheet

Shikoni se si printerët e serisë imageRUNNER ADVANCE C7500 mund të modernizojnë fluksin e punës për ju.

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën e plotë

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Nuk jeni të sigurt se cili është printeri i duhur për nevojat e biznesit tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data