imageRUNNER ADVANCE C5500 III Series

Seria imageRUNNER ADVANCE C5500 III

Përmirësoni ambientin e zyrës suaj plot punë me pajisje me ngjyra me shumë funksione, të shpejta dhe efikase, që menaxhojnë dhe sigurojnë dokumentet tuaja.

Kërkoni informacione

Provoni mbrojtjen superiore të sigurisë për biznesin tuaj

Printerë me rendiment të lartë që ofrojnë siguri të përparuar për zyrat me ngarkesë të lartë.

Siguri e integruar

Minimizoni cenueshmërinë me enkriptimin e integruar të njësisë HDD dhe veçoritë e përmirësuara të sigurisë në nisje.

Parandalimi i rrezikut

Siguroni konfidencialitetin dhe aksesin për informacionet tuaja gjatë të gjithë ciklit të jetës së tyre.

Punoni më shpejt

Kurseni kohë me shpejtësitë më të larta të printimit dhe skanimit, si dhe imazhet dhe skanimet në të njëjtën kohë.

imageRUNNER ADVANCE 6500 Series

Lidhja në renë kompjuterike

Kontrolloni me lehtësi menaxhimin e printimit dhe kostot me zgjidhjen tonë të sigurt në renë kompjuterike, uniFLOW Online.

Integrimi me lehtësi

Integroni në infrastrukturën tuaj ekzistuese me aplikacionet e palëve të treta, si Papercut dhe eCopy.

imageRUNNER ADVANCE C5500 III Series

Specifikimet kryesore

Siguria 360o

Mbroni të dhënat delikate me teknologjinë më të mirë në këtë kategori

Me shpejtësi dhe efikasitet

Pritoni dhe skanoni me deri në 60 faqe/min - me ngjyra dhe bardhezi

Rritni produktivitetin

Shfrytëzoni fuqinë e resë kompjuterike me uniFLOW Online Express

Personalizimi

Ekrani me prekje 10 inç me dizajn intuitiv për përmirësimin e eksperiencës së përdoruesit

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Seria imageRUNNER ADVANCE C5500 III

Printerë A3 të-gjitha-në-një me rezultate me ngjyra, të shpejta dhe cilësore.


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuar të sigurisë në gamën e Serisë imageRUNNER ADVANCE C5500 III.

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha detajet teknike dhe specifikimet për çdo model në serinë imageRUNNER ADVANCE C5500 III.

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Technical & Configuration Datasheet

Shikoni se si printerët e serisë imageRUNNER ADVANCE C5500 mund të mbrojnë të dhënat tuaja

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën e plotë

A new standard of office security

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Po kërkoni për një printer A3 të sigurt dhe me rendiment të lartë për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data