imageRUNNER ADVANCE C5500 II series

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 II

Printerë A3 me shumë funksione dhe rendiment të lartë, me sigurinë e përparuar dhe menaxhimin në renë kompjuterike - për ambientet e zyrave me kërkesa të larta.

Kërkoni informacione

Të fuqishëm dhe të sigurt

Si qendra e zyrës së punës, këta printerë me rendiment të lartë dhe të vlerësuar me çmime sigurojnë rezultate të shpejta dhe cilësore me ngjyra. Proceset efikase të punës së dokumenteve, siguria e përparuar dhe dizajni intuitiv i japin formën një printeri të fuqishëm për zyrat që do të përballojë edhe kërkesat më të larta të zyrave plot punë.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Canon imageRUNNER ADVANCE C5535 II*

Shijoni shpejtësitë e printimit me 35 faqe/min dhe mbajini të sigurta dokumentet tuaja me aftësitë e përparuara të sigurisë. Menaxhimi i pajisjes dhe grupit monitoron përdorimin e printimit për të maksimizuar efikasitetin e zyrës.

Specifikimet

7 ink channels

35 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

6,350 sheets

6350 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C5535 II

Canon imageRUNNER ADVANCE C5535i II*

Shijoni shpejtësitë e printimit me 35 faqe/min. Me Wi-Fi të aktivizuar, me printimin inteligjent për përdorimin elastik në pajisjet celulare dhe regjistrimin inteligjent të dokumenteve për proceseve pune dixhitale të integruara.

Specifikimet

7 ink channels

35 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

6,350 sheets

6350 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Smart documents

Dokumente inteligjente

Regjistroni dhe administroni dokumentet dixhitale

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C5535i II

Canon imageRUNNER ADVANCE C5540i II*

Shpejtësi më të larta printimi me 40 faqe/min. Me Wi-Fi të aktivizuar, me printimin inteligjent për përdorimin elastik në pajisjet celulare dhe regjistrimin inteligjent të dokumenteve për proceseve pune dixhitale të integruara.

Specifikimet

40 ppm

40 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

6,350 sheets

6350 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Smart documents

Dokumente inteligjente

Regjistroni dhe administroni dokumentet dixhitale

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C5540i II

Canon imageRUNNER ADVANCE C5550i II*

Shpejtësi edhe më të larta printimi me 50 faqe/min. Mbajini të sigurta dokumentet me aftësitë e përparuara të sigurisë. Menaxhimi i pajisjes dhe grupit monitoron përdorimin e printimit për të maksimizuar efikasitetin e zyrës.

Specifikimet

Trusted security

50 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

6,350 sheets

6350 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Shikoni specifikimet e plota

Canon imageRUNNER ADVANCE C5550i II*

Canon imageRUNNER ADVANCE C5560i II*

Shpejtësitë më të larta të printimit me 60 faqe/min. Mbajini të sigurta dokumentet me aftësitë e përparuara të sigurisë. Menaxhimi i pajisjes dhe grupit monitoron përdorimin e printimit për të maksimizuar efikasitetin e zyrës.

Specifikimet

60 ppm

60 faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

6,350 sheets

6350 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Shikoni specifikimet e plota

Canon imageRUNNER ADVANCE C5560i II*

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të përzgjedhjes, për gjetjen e një printeri zyre që u përshtatet nevojave tuaja

Çmime

*Tregon se ky model është përmirësuar me softuerin e ri të sistemit dhe përfshin veçori shtesë të sigurisë si standarde.