Seria imageRUNNER ADVANCE C475 III
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje A4 shumëfunksionale laser me ngjyra

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Processor

Procesori i personalizuar i dyfishtë i Canon (i ndarë)

Paneli i kontrollit

Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")

Kujtesa

Standard: 4.0GB RAM

Hard disku

Standarde: 250 GB

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI 
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n); 
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie
TË TJERA 
Standarde: USB 2.0 (pritësi) x1, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1; 
Opsionale: Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti-i-furnizimit-të-letrës (A4, 80 g/m2)

Standarde: 590 fletë
Kaseta e letrës: kasetë 500-fletëshe, sirtar shumëfunksional 90-fletësh
Maksimumi: 2090 fletë* (me mbushëse Cassette Feeding Unit-AT1)

Kapaciteti-i-daljes-së-letrës (A4, 80 g/m2)

Modeli standard (iR-ADV C475i III): 400 fletë 
Modeli me finitor (iR-ADV C475iZ III): 900 fletë

Aftësitë e përfundimit

Modeli standard: mbledhje, grupim
Modeli me finitor: mbledhje, grupim, ofset, kapëse

Llojet e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me lidhje, zarf
 
Kaseta e letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketë, me lidhje

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional: 
Madhësia standarde: A4, A5, A5R, A6, B5, zarfe [Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL]
Përmasa të posaçme: 76,0×127,0 mm deri në 215,9×355,6 mm
 
Kaseta e letrës: 
Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5
Përmasa të posaçme: 101,6×148,0 mm deri në 215,9×355,6 mm

Peshat e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional: 60-300 g/m2
Kaseta e letrës: 60-163 g/m2
Nga të dyja anët: 60 deri në 163 gsm

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 10 sekonda e poshtë*1
Nga modaliteti i fjetjes: 10 sekonda e poshtë
Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda e poshtë*2
 
*1. Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur është gati për fotokopjim (pa rezervim printimi)
*2. Koha nga ndezja e pajisjes deri kur mund të kryhen veprime bazë në ekranin me prekje.

Përmasat (Gj x Th x L)

Modeli standard: 521×645×668 mm 
Modeli me finitor: 521×645×864 mm
 
Kur është lidhur njësia opsionale mbushëse:
Modeli standard: 642×668×1.124 mm
Modeli me finitor: 642×668×1320 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

950×840 mm (me derën e majtë të fishekut hapur + derën e djathtë hapur + sirtarin e kasetës hapur)

Pesha (duke përfshirë tonerin)

Modeli standard: afro 46 kg 
Modeli me finitor: afro 55 kg 

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e fotokopjimit* (fq/min; bardhezi dhe me ngjyra)

iR-ADV C475i III / C475iZ III
deri në 47 (A4), deri në 73 (A5), deri në 39 (A5R), deri në 49 (A6)
 
* Njëanëshe

Koha për fotokopjen e parë (A4) (BW/CL)

Rreth 5,1/5,8 sekonda e poshtë

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

600×600

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Zvogëlimet e paracaktuara

25%, 50%, 70 %

Rritjet e paracaktuara

141%, 200%, 400%

Veçoritë bazë të kopjimit

Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit

Veçoritë speciale të kopjimit

Origjinali në dy anë, finicion, ndërtimi i punës, N në 1, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e tipit të origjinalit, numërimi i faqeve, numërimi i grupit të kopjeve, qartësia, heqja e kornizës, filigrani i sigurisë, printimi i datës, zhvendosja, njoftimi i realizimit të punës, kopjimi i letërnjoftimit, anashkalimi i faqeve boshe, pikasje e mbushjes shumëfletëshe, rregullim i ngjyrave me një prekje, balanca e ngjyrave

Specifikimet e skanimit

Tipi

Standarde: pllakë me ngjyra dhe vetëmbushëse dyanëshe e njëkalimëshe dokumentesh* [2-anëshe në 2-anëshe (vetiu me DADF)]
 
* Mbështetet zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

100 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllaka: fletë, libër, objekte 3-dimensionale (lartësia: deri në 30 mm, pesha: deri në 2 kg)
 
Pesha e medias për furnizuesin e medias: 
Skanimi 1-anësh: 42-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)
Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)
 
* A6: 50-128 g/m2 (bardhezi)

Madhësitë e mbështetura të medias

Pllaka: maks. madhësia e skanimit: 216,0 x 355,6 mm
 
Përmasat e materialit të mbushëses: A4, A5, A6, B5, të posaçme (105,0×148 mm deri në 216,0×355,6 mm)

Shpejtësia e skanimit (in/min: bardhezi/ngjyra, A4)

Skanimi 1-anësh: 50 (300×300 dpi, dërgim), 100 (300×600 dpi, fotokopjim)*, 50 (600×600 dpi, fotokopjim)
Skanimi 2-anësh: 100 (300×300 dpi, dërgim), 100 (300×600 dpi, fotokopjim)*, 50 (600×600 dpi, fotokopjim)

Rezolucioni i skanimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100, 150 x 150, 100 x 100

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
Sistemi i mbështetur operativ: Windows 7 / 8.1 / 10 / Server 2008 / Server 2008 R2 / Server 2012 / Server 2012 R2 / Server 2016

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në memorien USB: Në dispozicion në të gjitha modelet
 
Skanim në pajisje celulare dhe shërbimet e bazuara në renë kompjuterike: një mori zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanimin në pajisje celulare ose shërbimet e bazuara në renë kompjuterike në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB v3.0, FTP, WebDAV, Mail Box, 
Opsionale: Super G3 FAX, IP Fax

Adresari

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100, 150 x 150, 100 x 100

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP (TCP/IP), SMB v3.0, WebDAV
Email/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standard: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, me enkriptim, me nënshkrim të pajisjes), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes), Office Open XML (PowerPoint, Word)
Opsionale: PDF (gjurmim e zbutje, nënshkrim i përdoruesit), XPS (nënshkrim i përdoruesit)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, rregullimi i dendësisë, qartësia, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), dërgimi i vonuar, pamja paraprake, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e faqeve boshe, zbulimi i furnizimit me shumë fletë i furnizuesit

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

1

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps 
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400 x 400, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A4, A5*, A6* dhe B5* / A4, A5, B5
 
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, dendësia (për skanimin), qartësia, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit, dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, njoftimi i punës së kryer, raporti TX, zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti marrëse të përdoruesit, 1 kuti memorieje marrëse, 50 kuti marrëse konfidenciale të fakseve
Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri i mbështetur klient: Windows (Windows 7/8.1/10)
Lidhjet në të njëjtën kohë (maks.): 
SMB: 64, 
WebDAV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), uniFLOW Online Express*, vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)
 
* Nuk ka tarifë për këtë zgjidhje; por sidoqoftë kërkohet aktivizimi.

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut i ngurtë, Spastrimi i diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)
Opsionale: Parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrim i adresës IP/Mac, IPSEC, Komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, Autentifikim SMTP, Autentifikim POP para SMTP, S/MIME

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

220-240 V, 50/60 Hz, 4,3 A

Lidhja (njësia kryesore)

CEE 7/7 (230V)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1500 W
Fotokopjimi me vetëmbushëse: afro 739 W* 
Në gatishmëri: Afro 49,9 W* 
Modaliteti i fjetjes: Afro 1,0 W 
Plugin i fikur: Rreth 0,4 W 
Norma e konsumit tipik të korrentit (TEC) *2 *3 
1,8 kWh
 
* Vlera referencë (një njësi e matur)
*2 ENERGY STAR (skema e SHBA-së), versioni 2.0 i kritereve të kualifikimit për pajisje imazherie. 
*3 Marrëveshja BE-SHBA në lidhje me programin EU ENERGY STAR ka skaduar më 20 shkurt 2018. 
 Vlerat e TEC jepen, por certifikimi ENERGY STAR nuk ka vlerë në BE.

Nivelet e zhurmës

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)
Aktiv: 73,3 dB e poshtë*1
Pasiv: iR-ADV C475i III: 4.5 B*2 , iR-ADV C475iZ III: 4.3 B*2
Trysnia e tingullit (LpAm)
Pozicioni në afërsi *2:
 Aktiv (bardhezi): iR-ADV C475i III: 50 dB (1-anësh), 52 dB (2-anësh)
iR-ADV C475iZ III: 50 dB (1-anësh), 53 dB (2-anësh)
Aktiv (ngjyra): iR-ADV C475i III: 51 dB (1-anësh), 53 dB (2-anësh)
iR-ADV C475iZ III: 51 dB (1-anësh), 54 dB (2-anësh)
Pasiv*2: iR-ADV C475i III: 28 dB, iR-ADV C475iZ III: 27 dB 
 
*1 Në përputhje me DE-UZ205 (2017) (* të dhënat e marra nga vlera e standardit Blue Angel)
*2. Vlerë referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruhet me ISO9296 (1998)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutitë e tonerit

TONER T04 BK/C/M/Y

Rendimenti i tonerit

TONER T04 BK: 33 000 faqe*
TONER T04 C/M/Y: 27 500 faqe* 
 
*Rendimenti i fishekut të tonerit në përputhje me ISO/IEC 19798*.

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri i hyrjes universale (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifiukuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes. uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike: 
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb: 
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP: 
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Opsionet e furnizimit të letrës

NJËSI MBUSHËSE ME KASETA AS1

Kapaciteti i letrës: 500 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketë, me lidhje
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 215,9×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 19 kg

NJËSI MBUSHËSE ME KASETA AT1

Kapaciteti i letrës: 500 fletë x 3 (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketë, me lidhje
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 215,9×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 24 kg

MODUL KASETE AJ1

Kapaciteti i letrës: 500 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketë, me lidhje
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (101,6×148,0 mm deri në 215,9×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 521×474×130 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 7 kg

Veçoritë e daljes

MODELI ME FINITOR (iR-ADV C475iZ III)

Numri i sirtarëve të brendshëm: 2
Kapaciteti i sirtarit të sipërm*: A4, A5, B5, përmasa të posaçme (148,0×210,0 mm deri në 215,9×355,6 mm): 400 fletë 
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm*: A4, A5, B5, përmasa të posaçme (148,0×210,0 mm deri në 215,9×355,6 mm): 100 fletë 
Sirtari nxjerrës i njësisë kryesore*: 400 fletë
 
* 80 g/m2
 
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me ngjitje
Pesha e letrës së kapëses: 60-120 g/m2 (ofrohet në sirtarin e sipërm)
Pozicioni i Kapëses: Cep
Përmasat e letrës së kapëses: A4, të posaçme (210,0×279,4 mm deri në 215,9×355,6 mm)
Kapaciteti i kapëses: 30 fletë (60-90 g/m2), 20 fletë (91-120 g/m2)

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW
 
COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)
 
COPY CARD READER ATTACHMENT-B5 - Kit shtesë vetëm për Copy Card Reader-F1.

Të tjera

INSTANT STAPLER-A1 – Kapëse portative që lejon kapjen e deri në 50 fletëve.

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje
 
UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

Aksesorët e sistemit

COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.
 
CONNECTION KIT - A1 për BLUETOOTH LE - Qarku me Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth 
 
NFC Kit-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një komplet opsional që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC. Për panelin e sheshtë

Aksesorët e faksit

SUPER G3 FAX BOARD-AT1 - shton funksionalitetin e faksit.
 
REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.
 
IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (Kërkon Super G3 FAX Board-AT1) U lejon përdoruesve të dërgojnë dhe marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.

Fisheku i kapëses

STAPLE-P1 - Për kapje fletësh (5000 copë x 2)