Seria imageRUNNER ADVANCE C475 III

Shpjereni produktivitetin e printimeve drejt niveleve të reja me printim e skanim të sigurt me ngjyra në format A4, të optimizuar për mirëmbajtje pa vështirësi.

Shikoni specifikimet e plota

Masa sigurie të fjalë së fundit, për të mbrojtur rrjetin e zyrës suaj

Shtoni produktivitetin dhe minimizoni rrezikun me funksione të avancuara sigurie
me integrim SIEM

Performancë e lartë

Përshpejtoni produktivitetin e biznesit me printim të shpejtë dhe dixhitalizim të të dhënave, edhe në volume të larta.

Më pak ndërprerje pune

Ndërrimi i tonerit të pajisjes kryhet shpejt, lehtë dhe pa telashe me anë të sistemit të fishekut të njësuar.

Përdorim i thjeshtuar

Ndërfaqja e përdorimit e panelit kryesor njëson ciklet e punës duke personalizuar cilësimet dhe thjeshtuar funksionet.

Lidhja në renë kompjuterike

uniFLOW Online Express - njësoni proceset dhe përmirësoni efikasitetin në renë kompjuterike.

Mundësi portativiteti

Printoni e skanoni nga pajisja juaj portative, kudo që të ndodheni, nëse lidheni me Wi-Fi, NFC apo BLE.

Specifikimet kryesore

Rezultate të shpejtësisë së lartë

Printimi dhe skanimi rrit efikasitetin e cikleve të punës

Autentikim i përdoruesit

Reduktoni shkeljet e sigurisë nëpërmjet masave të avancuara të sigurisë

Fishek i njësuar

Ndërrimi i tonerit bëhet shpejt e thjesht - pa nevojën e teknikut

Integrim në renë kompjuterike

uniFLOW Online Express vjen si standard

Shikoni specifikimet e plota

Seria imageRUNNER ADVANCE C475 III

Printim e skanim i sigurt, formati A4, i shpejtësisë së lartë


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuara të sigurisë dhe produktiviteti i përmirësuar përgjatë gjithë serisë imageRUNNER ADVANCE C475 III.

Shkarkoni broshurën

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Shikoni të gjitha detajet teknike dhe specifikimet për çdo model në serinë imageRUNNER ADVANCE C475 III.

Shikoni specifikimet e plota

Përmirësoni efikasitetin e biznesit dhe ruani dokumentet me printim të sigurt

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotë

A new standard of office security

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Po kërkoni për një printer me ngjyra, formati A4, shpejtësie të lartë për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW online Express

Merrni kontrollin e menaxhimit të printimit dhe kostove duke optimizuar pajisjet tuaja Canon me një zgjidhje të sigurt, të bazuar në cloud. E disponueshme me pajisjet më të fundit të zyrës Canon, programi uniFLOW Online Express do të rrisë produktivitetin dhe do të maksimizojë investimet tuaja. Përditëso pajisjet tuaja ekzistuese duke u regjistruar në internet.

Shikoni broshurën

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data