imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje A4 shumëfunksionale laser me ngjyra

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje*, skanim*, dërgim*, ruajtje dhe faks opsional*

* Nuk është në dispozicion në modelin e printerit C356P III

Processor

Procesori i personalizuar i dyfishtë i Canon (i ndarë)

Paneli i kontrollit

Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")

Kujtesa

Standarde: 3,0 GB RAM

Hard disku

Standarde: 250 GB

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie

TË TJERA
Standarde: USB 2.0 (pritësi) x1, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1;
Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti-i-furnizimit-të-letrës (A4, 80 g/m2)

Standardi: 650 fletë
Kaseta me 550 fletë, sirtari me shumë funksione me 100 fletë
Maksimumi: 2300 fletë (me Cassette Feeding Unit-AK1)

Kapaciteti-i-daljes-së-letrës (A4, 80 g/m2)

Standardi: 250 fletë
Maksimumi: 500 fletë (with Staple Finisher-Z1)

Aftësitë e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup
Me përfunduesin e jashtëm: Sistemim, grupim, offset, kapëse

Llojet e mbështetura të medias

Kaseta e letrës:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me shpim paraprak, me ngjitje, zarfe*
*Zarfi mbështetet vetëm me kasetën standarde.

Sirtari shumëfunksional:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me shpim paraprak, me ngjitje, zarfe

Madhësitë e mbështetura të medias

Kaseta 1:
Përmasat standarde: A4, A5, A6, B5, Zarfe [No. 10(COM 10), Monarch, ISO-C5, DL]
Madhësi e personalizuar: Min. 98,0 x 190,5 mm deri në 216,0 x 355,6 mm

Sirtari shumëfunksional:
Madhësia standarde: A4, A5, A5R, A6, B5, zarfe [Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL]
Madhësia e personalizuar: 98,0 x 148,0 mm deri në 216,0 x 355,6 mm
Madhësia e përshtatur e zarfit: 98,0 x 148,0 mm deri në 216,0 x 355,6 mm

Peshat e mbështetura të medias

Kaseta: 60 deri në 163 g/m2
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 220 gsm
Nga të dyja anët: 60 deri në 163 gsm

Koha e ngrohjes

Nga ndezja:
10 sekonda ose më pak *

* Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

Nga modaliteti i gjumit: 10 sekonda ose më pak
Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak *

* Koha nga ndezja e pajisjes deri kur përdorimi i butonave mund të kryhet me ekranin me prekje.

Përmasat (Gj x Th x L)

iR-ADV C356i III/C256i III: 511 x 651 x 639 mm
iR-ADV C356P III: 511 x 651 x 541 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Bazë: 852 x 908 mm (me kasetën e letrës të hapur + sirtarin me shumë funksione të zgjatur)
Konfigurimi i plotë:1407 x 908 mm (me Staple Finisher-Z1 + kasetën e letrës të hapur + sirtarin me shumë funksione të zgjatur)

Pesha

iR-ADV C356i III/C256i III: Afro 49 kg (duke përfshirë tonerin)
iR-ADV C356P III: Afro 42 kg (duke përfshirë tonerin)

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit (BW/CL)

iR-ADV C356i III/C356P III
35/35 faqe/min (A4), 26/26 faqe/min (A5R), 61/61 faqe/min (A5)*, 23/23 faqe/min (A6)*

* Në një anë

iR-ADV C256i III
25/25 faqe/min (A4), 26/26 faqe/min (A5R), 46/46 faqe/min (A5)*, 23/23 faqe/min (A6)*

* Në një anë

Koha për fotokopjen e parë (A4) (BW/CL)

iR-ADV C356i III: Afro 5,1/6,9 sekonda ose më pak
iR-ADV C256i III: Afro 6,9/9,4 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

Leximi: 600 x 600
Printimi: deri në barasvlerë me 2400×600

Kopje të shumëfishta

Deri në 999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Zvogëlimet e paracaktuara

25%, 50%, 70%

Rritjet e paracaktuara

141%, 200%, 400%

Veçoritë bazë të kopjimit

Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit

Veçoritë speciale të kopjimit

Origjinali në dy anë, përfundimi, ndërtimi i punës, N në 1, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e tipit të origjinalit, numërimi i faqeve, numërimi i grupit të kopjeve, mprehtësia, spastrimi i kuadrit, shenja ujore e sigurt, printimi i datës, zhvendosja, njoftimi i realizimit të punës, kopjimi i kartës së identifikimit, kapërcimi i faqeve boshe, zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit

Specifikimet e skanimit

Rezolucioni i zgjedhshëm

Furnizuesi automatik i dokumenteve me një kalim në dy anë* [2 anë në 2 anë (automatik me DADF)]

* Mbështetet zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

100 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllaka: fletë, libër, objekte 3-dimensionale (lartësia: deri në 30 mm, pesha: deri në 2 kg)

Pesha e medias për furnizuesin e medias:
Skanimi në 1 anë: 42* deri në 128 gm2 (BW), 64 deri në 128 gm2 (CL)
Skanimi në 2 anë: 50 deri në 128 gm2 (BW), 64 deri në 128 gm2 (CL)

* A6: 50 deri në 128 gm2

Madhësitë e mbështetura të medias

Pllaka: maks. madhësia e skanimit: 216,0 x 355,6 mm
Madhësia e medias së furnizimit të dokumenteve: A4, A5, A6, B5, madhësi e përshtatur: 105,0 x 148,0 mm deri në 216,0 x 355,6 mm

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

Skanimi në një anë: 50 /50 (300 x 300 dpi), 50 /50 (300 x 600 dpi), 30 /30 (600 x 600 dpi)
Skanimi në dy anë: 100 /100 (300 x 300dpi), 100 /100 (300 x 600 dpi), 50 /50 (600 x 600 dpi)

Rezolucioni i skanimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100i, 150 x 150, 100 x 100

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
Sistemi operativ i mbështetur: Windows 7/8.1/10
Windows Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet

Skanim në pajisje celulare dhe shërbimet e bazuara në renë kompjuterike: një mori zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanimin në pajisje celulare ose shërbimet e bazuara në renë kompjuterike në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

E-mail/Internet FAX (SMTP), SMB v3.0, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (opsionale për iR-ADV C256i III/C356i III), IP Fax (opsional për iR-ADV C256i III/C356i III)

Adresari

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100, 150 x 150, 100 x 100

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP (TCP/IP), SMB v3.0, WebDAV
Email/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakte, e kërkueshme, apliko politikën, optimizo për ueb, PDF A/1-b, e enkriptuar), XPS (kompakt, e kërkueshme), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (nënshkrimi i pajisjes)
Opsional: PDF (Trace&Smooth), PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, rregullimi i dendësisë, qartësia, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), dërgimi i vonuar, pamja paraprake, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e faqeve boshe, zbulimi i furnizimit me shumë fletë i furnizuesit

Specifikimet e faksit

Opsionale / Standarde

Opsionale në iR-ADV C356i III/C256i III

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400 x 400, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A4, A5*, A6* dhe B5*

*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, dendësia (për skanimin), qartësia, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit, dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, njoftimi i punës së kryer, raporti TX, zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX,
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Kutia e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows 7/8.1/10)
Lidhjet e njëkohshme (maks..): SMB: 64, WebDAV: 3 (sesionet aktive)

Hapësira e disponueshme e diskut për kutinë e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), uniFLOW Online Express*, vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)

* Nuk ka tarifë për këtë zgjidhje; por sidoqoftë kërkohet aktivizimi.

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut i ngurtë, Spastrimi i diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)
Opsionale: Parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrim i adresës IP/Mac, IPSEC, Komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, Autentifikim SMTP, Autentifikim POP para SMTP, S/MIME

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimet e pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: nënshkrimi i përdoruesit, bllokimi i skanimit nga përdoruesi

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 3,9 Amp

Lidhja (njësia kryesore)

CEE 7/7 (230V)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1500 W
Printimi: 575,4 W*1 (iR-ADV C356i III/ 256i III) [gjatë kopjimit me ADF (modaliteti me ngjyra, dyanësh, me "Cassette Feeding unit-AK1")]
488,5 W*1 (iR-ADV C356P III) [gjatë printimit me LAN (modaliteti me ngjyra, dyanësh, me "Cassette Feeding unit-AK1")]
Në gatishmëri: Afro 40,3 W*1
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,8 W*2
Plugin i fikur: Rreth 0,1 W*3

*1 Vlera e referencës: një njësi e matur
*2. Modaliteti i fjetjes 0,8 W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.
*3. Vlerë referencë; modaliteti i nisjes së shpejtë: JOAKTIV

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)
Aktiv (BW/CL): iR-ADV C356i III/C356P III: 71,8/71,8 dB e poshtë*1 , iR-ADV C256i III: 70,2/70,2 dB e poshtë*1
Pasiv: iR-ADV C356i III/ C256i III: 26 dB*2, iR-ADV-C356P III: 25 dB*2

Trysnia e tingullit (LpAm)
Pozicioni i qëndrimit në këmbë: (në 2 anë/në 1 anë)
Aktiv (bardhezi): iR-ADV C356i III/C356P III: 52/52 dB*2, iR-ADV C256i III: 50/49 dB*2
Aktiv (ngjyra): iR-ADV C356i III: 52/53 dB*2, iR-ADV C356P III: 53/51 dB*2, iR-ADV C256i III: 50/50 dB*2
Pasiv: iR-ADV C356i III/C356P III 8 dB*2, iR-ADV C256i III: 8 dB*2

*1. Në përputhje me DE-UZ205 (2017) (*të dhënat e marra nga vlera e standardit Blue Angel)
*2 Vlera e referencës: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruhet me ISO9296 (1988)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

C-EXV 55 TONER BK/C/M/Y

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 5%)

C-EXV 55 TONER BK: 23 000 faqe
C-EXV 55 TONER C/M/Y: 18 000 faqe

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri universal i hyrjes (ULM):
Menaxheri universal i hyrjes (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifikuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes.
uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb:
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Opsionet e furnizimit të letrës

CASSETTE MODULE-AE1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me shpim paraprak, me ngjitje
Madhësia e letrës: A4, A5, B5, madhësi e përshtatur: 99 x 190,5 mm deri në 215,9 x 355,6 mm
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 484 x 450 x 159 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 10 kg

Njësia e furnizimit të kasetës-AJ1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me shpim paraprak, me ngjitje
Madhësia e letrës: A4, A5, B5, madhësi e përshtatur: 99 x 190,5 mm deri në 215,9 me 355,6 mmf
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 511 x 508 x 425 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 16 kg

Njësia e furnizimit të kasetës-AK1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë x 3 (80 gm2)
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me shpim paraprak, me ngjitje
Madhësia e letrës: A4, A5, B5, madhësi e përshtatur: 99 x 190,5 mm deri në 215,9 me 355,6 mmf
Pesha e letrës: 60-163 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 511 x 508 x 425 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 19 kg

Opsionet e daljes

Elementi i përfundimit me kapëse-Z1 (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 1
Kapaciteti i sirtarit: A4, A5, A5R, A6, B5: 500 fletë
Pesha e letrës: 60 deri në 220 gsm
Pozicioni i Kapëses: Cep
Kapaciteti i kapëses: 30 fletë (deri në 105 gm2) [duke përfshirë 2 faqe kapaku (deri në 220 gm2)
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 555* x 459 x 301 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 14 kg

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW
COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)
COPY CARD READER ATTACHMENT-B5 - Kit shtesë vetëm për Copy Card Reader-F1.

Të tjera

INSTANT STAPLER-A1 – Kapëse portative që lejon kapjen e deri në 50 fletëve.

Opsionet e sigurisë

Siguria e dokumenteve

DOCUMENT SCAN LOCK KIT-B2 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.

UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

Aksesorët e sistemit

COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.

SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.

CONNECTION KIT - A1 për BLUETOOTH LE - Çipi Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth

NFC KIT-C1 - Paketa NFC është një opsion që bën të mundur komunikimin mes njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera me NFC.

Aksesorët e faksit

SUPER G3 FAX BOARD-AT1 - shton funksionalitetin e faksit.

SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AT1 - shton një linjë të dytë faksi

REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.

IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (Kërkon Super G3 FAX Board-AT1) U lejon përdoruesve të dërgojnë dhe marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.

Fisheku i kapëses

STAPLE-P1 - Për kapëse (2 x 5000 copë)