imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

Pajisje A4 me ngjyra të fuqishme, por përsëri kompakte, të projektuara për të mbrojtur dhe për të modernizuar zyrat me ngarkesë pune.

Shikoni specifikimet e plota

Merrni një pamje të plotë për printimin në biznesin tuaj

Përmirësoni sigurinë e zyrës dhe rritni produktivitetin.

Siguria e dokumentit

Parandaloni shpërndarjen e informacioneve delikate duke i përshtatur funksionet e pajisjeve për individët.

Eksperiencë e përmirësuar

Punoni në mënyrë intuitive duke e personalizuar ekranin me prekje 10,1 inç sipas konfigurimit të preferuar të përdoruesit.

Kursejnë hapësirë

Të përsosura për zyrat e vogla, këto pajisje kompakte printimi mund të përshtaten në mënyrë të përsosur pranë një tavoline pune.

imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

Printoni nga pajisjet celulare

Përputhja me pajisjet celulare dhe lidhja me Wi-Fi ju lejon të printoni në mënyrë të sigurt kur jeni në lëvizje.

Mbrojtja në renë kompjuterike

uniFLOW Online Express mbron dokumentet tuaja me kontrollin dhe vërtetimin individual të përdoruesit.

imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

Specifikimet kryesore

Siguri e përparuar

Mbroni informacionet e biznesit me enkriptimin e parazgjedhur

Produktivitet i përmirësuar

C256 printon me 25 faqe/minutë, C356 printon me 35 faqe/minutë

uniFLOW online Express

Menaxhoni me efikasitet kostot dhe ndërprerjet e punës në renë kompjuterike

Teknologji e fuqishme

Përmirësoni cilësinë e imazhit me një sensor me tre linja

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

Seria imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III

Pajisje A4 të fuqishme të zyrës me veçori inteligjente.


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuar të sigurisë në gamën e Serisë imageRUNNER ADVANCE C256/356.

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha detajet teknike dhe specifikimet për çdo model në serinë imageRUNNER ADVANCE C256/356.

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Technical & Configuration Datasheet

Zbuloni një eksperiencë superiore për përdoruesin me printerët e serisë imageRUNNER ADVANCE C256/356

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotë

A new standard of office security

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Zbuloni se si mund ta zhvilloni biznesin tuaj me një printer me ngjyra A4

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW online Express

Merrni kontrollin e menaxhimit të printimit dhe kostove duke optimizuar pajisjet tuaja Canon me një zgjidhje të sigurt, të bazuar në cloud. E disponueshme me pajisjet më të fundit të zyrës Canon, programi uniFLOW Online Express do të rrisë produktivitetin dhe do të maksimizojë investimet tuaja. Përditëso pajisjet tuaja ekzistuese duke u regjistruar në internet.

Shikoni broshurën

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data