imageRUNNER ADVANCE C3500 III Series

imageRUNNER ADVANCE C3500 III Series

Siguroni biznesin tuaj për të ardhmen me pajisjet A3 me shumë funksione, kompakte dhe të sigurta, të projektuara për të përmirësuar produktivitetin, sigurinë dhe lidhjet.

Shikoni specifikimet e plota

Mobilizoni forcën e punës në largësi me sigurinë e mbrojtur të të dhënave

Printoni nga çdo vend, me aftësitë e sigurta në largësi.

Siguri e besuar

Kontrolloni aksesin tek informacionet delikate dhe të dhënat e pajisjeve fizike me enkriptimin e dokumenteve dhe të diskut të ngurtë.

Përdorimi intuitiv

Bëjeni më të lehtë me parametrat e personalizuar dhe përdorni kontrollet e ekranit me prekje në panelin e përdoruesit 10,1 inç.

Integrimi në zyrë

Zgjidhni kufizimet e hapësirës dhe kostos me një pajisje kompakte që mund të përshtatet me lehtësi në çdo zyrë të vogël.

imageRUNNER ADVANCE 3500 III Series

Printimi i sigurt

Aktivizoni aksesin te printimi nga jashtë rrjetit pa rrezikuar sigurinë e të dhënave.

Gati për renë kompjuterike

Merrini përditësimet në çast sapo të qarkullojnë, për ta mbajtur biznesin tuaj në vijën e parë.

imageRUNNER ADVANCE 3500 III Series

Specifikimet kryesore

Siguri e personalizuar

Konfiguroni pajisjet tuaja sipas politikës së sigurisë së biznesit tuaj

Shpejtësi më të larta të printimit dhe të skanimit

Deri në 30 faqe/min (me ngjyra dhe bardhezi)

Printimi në lëvizje

Lidhuni me aplikacionin Canon PRINT Business me NFC

uniFLOW online Express

Shërbimi të-gjitha-në-një i menaxhimit të printimit në linjë nga Canon

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 3500 III Series

Seria imageRUNNER ADVANCE C3500 III

Printerë të besueshëm A3 për biznesin me lidhjen e pajisjeve celulare.


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuar të sigurisë në gamën e Serisë imageRUNNER ADVANCE C3500 III.

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha detajet teknike dhe specifikimet për çdo model në serinë imageRUNNER ADVANCE C3500 III.

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Technical & Configuration Datasheet

Zbuloni se si printerët e serisë imageRUNNER ADVANCE C3500 mund të përmirësojnë punën tuaj në largësi

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën e plotë

A new standard of office security

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Zbuloni se si mund t'i jepni shpejtësi biznesit tuaj me pajisjen e duhur me shumë funksione

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data