imageRUNNER ADVANCE 8500 III series

Canon imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series

Pajisje me shumë funksione bardhezi me shpejtësi të jashtëzakonshme për deri në 105 faqe/minutë, me administrimin elastik të medias, opsionin e procesit të përfundimit në linjë dhe sigurinë maksimale të dokumenteve.

Kërkoni informacione

Teknologji e shpejtë dhe elastike për t'iu përshtatur zhvillimit të biznesit tuaj

Rritni produktivitetin në shumë hapësira pune, sidomos në ambientet e prodhimeve të vogla.

Rritni efikasitetin

Shpejtësi produktive deri në 105 faqe/min dhe parametra të përparuar të përshtatur për sinkronizimin dhe personalizimin.

Cilësi optimale e imazhit

Furnizim i shpejtë dhe i njëtrajtshëm i tonerit, dhe teknologjitë e përparuara të printimit monokrom sigurojnë imazhe të qarta dhe të pasura.

Larmi në procesin e përfundimit

Një gamë opsionesh që përfshijnë kapësen e telit, prerësen, shpuesen dhe një mori materialesh multimediale për një kontroll të gjerë.

imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series

Siguri e integruar

Minimizoni cenueshmërinë nga sulmet me veçoritë e integruara të sigurisë si p.sh. integrimi i menaxhimit SIEM.

Efikasiteti i fluksit të punës

Plotësoni nevojat unike të fluksit të punës së ambientit të zyrës suaj me Personalizimin e përparuar për përdoruesit.

imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series

Specifikimet kryesore

Shpejtësi të larta printimi

Printoni me deri në 105 faqe/min

Rezolucion i lartë

Rezolucioni 1200 dpi dhe kalibrimi automatik

Kapaciteti i lartë i letrës

7700 fletë dhe formate elastike të medias

Kontrollet e sigurisë

Parandaloni, monitoroni dhe ndaloni rrjedhjet e informacioneve

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series

Seria imageRUNNER Advance 8500 III

Jashtëzakonisht efikase, me kontrolle intuitive dhe siguri të përparuar.


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuar të sigurisë në gamën e Serisë imageRUNNER ADVANCE 8500 III.

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuar të sigurisë në gamën e Serisë imageRUNNER ADVANCE 8500 III.

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Benefits Datasheet

Provoni shpejtësinë e lartë, kontrollin e plotë dhe sigurinë e përparuar në një printer

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotë

A new standard of office security

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Zbuloni pajisjen e duhur me shumë funksione për biznesin tuaj

FLISNI ME EKIPIN TONË