imageRUNNER ADVANCE C8500 II series

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE 8500 II

E shpejtë dhe e besueshme, kjo seri printerësh mono me efikasitet të lartë do të modernizojë flukset e punës dhe do të shkëlqejë në ambientet tuaja të korporatave dhe të niveleve të ulëta të prodhimit.

Kërkoni informacione

Efikasiteti maksimal i biznesit

Printime efikase bardhezi për nivele të ulëta prodhimi ose ambientet e korporatave. Aftësi të fuqishme të printimit në linjë. Shpejtës e lartë, me një furnizim elastik për printime me madhësi të lirë. Lehtësi përdorimi me një ekran me prekje si në smartfon. Kjo është një seri e fuqishme dhe e besueshme e printerëve që do të modernizojë proceset tuaja të punës në ambientet e korporatave dhe të niveleve të ulëta të prodhimit.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Canon imageRUNNER ADVANCE 8585 PRO II*

Printimi bardhezi me shpejtësi të lartë me 85 faqe/min, administrimi elastik i medias, procesi produktiv i përfundimit në linjë dhe aftësitë efikase të fluksit të punës, duke përfshirë menaxhimin e bazuar në renë kompjuterike.

Specifikimet

Trusted security

85 faqe/min

Printimi i shpejtë bardhezi me 85 faqe në minutë

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

6,350 sheets

7700 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Flexibility 8500 series

Elasticiteti

Elasticiteti i materialeve multimediale deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C5535 II

Canon imageRUNNER ADVANCE 8595 PRO II*

Printimi bardhezi me shpejtësi të lartë me 95 faqe/min, administrimi elastik i medias, procesi produktiv i përfundimit në linjë dhe aftësitë efikase të fluksit të punës, duke përfshirë menaxhimin e bazuar në renë kompjuterike.

Specifikimet

40 ppm

95 faqe/min

Printimi i shpejtë dhe produktiv bardhezi me 95 faqe në minutë

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

6,350 sheets

7700 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Flexibility 8500 series

Elasticiteti

Elasticiteti i materialeve multimediale deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C5535i II

Canon imageRUNNER ADVANCE 8505 PRO II*

Printimi bardhezi me shpejtësi të lartë me 105 faqe/min, administrimi elastik i medias, procesi produktiv i përfundimit në linjë dhe aftësitë efikase të fluksit të punës, duke përfshirë menaxhimin e bazuar në renë kompjuterike.

Specifikimet

7 ink channels

105 faqe/min

Printimi i shpejtë dhe produktiv bardhezi me 105 faqe në minutë

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

6,350 sheets

7700 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Flexibility 8500 series

Elasticiteti

Elasticiteti i materialeve multimediale deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Shikoni specifikimet e plota

8505 PRO

Çmime

*Tregon se ky model është përmirësuar me softuerin e ri të sistemit dhe përfshin veçori shtesë të sigurisë si standarde.