imageRUNNER ADVANCE C6500 III series

Canon imageRUNNER ADVANCE 6500 III Series

Pajisje A3 me shumë funksione bardhezi që ofrojnë aftësi të përparuara të procesit të përfundimit dhe siguri të integruar.

Kërkoni informacione

Zvogëloni ekspozimin ndaj sjelljeve të dëmshme në ambientin tuaj të zyrës

Një siguri me shumë shtresa që sjell mbrojtje për të gjitha të dhënat tuaja.

Maksimizoni burimet

Ruani efikasitetin e fluksit të punës me shpejtësi më të larta të printimit dhe skanimit që përmirësojnë produktivitetin për punonjësit.

Veçori të integruara

Protokollet e sigurisë dhe funksionet e përdorimit janë të integruara në pajisje për të garantuar siguri gjatë punës.

Menaxhimi i printimit

Kontrolloni kostot e printimit dhe rritni produktivitetin e punonjësve me uniFLOW Online në renë kompjuterike.

imageRUNNER ADVANCE 6500 III Series

I përshtatshëm për përdoruesin

Përshtatni ekranin e madh me prekje me një dizajn intuitiv për të thjeshtuar detyrat tuaja të printimit dhe të skanimit.

Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit

Merrni tone të pasura edhe në monokrom, me rezolucionin më të mirë në këtë kategori dhe teknologjitë e imazheve.

imageRUNNER ADVANCE 6500 III Series

Specifikimet kryesore

Siguria si standard

Teknologjia për mbrojtjen e informacioneve të biznesit tuaj

Printim më i shpejtë

Printoni me deri në 75 faqe/min me zgjimin e shpejtë të pajisjes

Cilësi e lartë e imazhit

Me rezolucionin 1200 dpi

Lidhja në renë kompjuterike

uniFLOW Online Express, menaxhimi i printimit në linjë

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 6500 III Series

Seria imageRUNNER ADVANCE 6500 III

E shpejtë, e besueshme dhe inteligjente me aftësitë me cilësi të lartë të procesit të përfundimit dhe një siguri të besuar.


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuar të sigurisë në gamën e Serisë imageRUNNER ADVANCE 6500 III.

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Shikoni të gjitha detajet teknike dhe specifikimet për çdo model në serinë imageRUNNER ADVANCE 6500 III.

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Technical & Configuration Datasheet

Merrni printime A3 me cilësi të lartë dhe ultra të sigurta për biznesin tuaj

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotë

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Na lejoni t'ju ndihmojmë të gjeni printerin e duhur për biznesin tuaj

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data