imageRUNNER ADVANCE C6500 II series

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE 6500 II

Printime bardhezi A3 të shpejta dhe të besueshme me aftësinë e mrekullueshme të procesit të përfshirë të përfundimit dhe menaxhimin e bazuar në renë kompjuterike, për printime efikase me vëllim të lartë për biznesin.

Kërkoni informacione

Rezultate të shpejta të printimit

Printimi i shpejtë dhe i besueshëm bardhezi, për printime me vëllim të lartë për biznesin tuaj. Ekrani me prekje me lehtësinë e përdorimit si në një smartfon dhe aftësi të fuqishme të procesit të përfundimit të përfshirë, me rezultate mbresëlënëse. Veçori të sigurisë për t'ju ndihmuar t'i mbani të sigurta të dhënat e kompanisë suaj, si dhe aftësi monitorimi për menaxhimin e pajisjeve me lehtësi.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Canon imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT II*

Printimi i shpejtë dhe i besuar bardhezi A4 me 55 faqe/min, me aftësitë me cilësi të lartë të procesit të përfundimit të përfshirë, menaxhimin e pajisjes dhe të grupit me lehtësi dhe siguri të besuar.

Specifikimet

7 ink channels

55 faqe/min

Printimi bardhezi në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Rezultati efikas

Printoni dhe ruani

7,700 sheets

7700 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT II

Canon imageRUNNER ADVANCE 6555i II*

Printimi i shpejtë dhe i besuar bardhezi A4 me 55 faqe/min, regjistrimi dhe administrimi inteligjent i dokumenteve, aftësitë me cilësi të lartë të procesit të përfundimit të përfshirë dhe siguri e besuar

Specifikimet

40 ppm

55 faqe/min

Printimi i shpejtë bardhezi në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

7,700 sheets

7700 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Smart documents

Dokumente inteligjente

Regjistroni dhe administroni dokumentet dixhitale

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 6555i II

Canon imageRUNNER ADVANCE 6565i II*

Printimi i shpejtë dhe i besuar bardhezi A4 me 65 faqe/min, regjistrimi dhe administrimi inteligjent i dokumenteve, aftësitë me cilësi të lartë të procesit të përfundimit të përfshirë dhe siguri e besuar.

Specifikimet

Trusted security

65 faqe/min

Printimi i shpejtë bardhezi në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

7,700 sheets

7700 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Smart documents

Dokumente inteligjente

Regjistroni dhe administroni dokumentet dixhitale

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 6565i II

Canon imageRUNNER ADVANCE 6575i II*

Printimi i shpejtë dhe i besuar bardhezi A4 me 75 faqe/min, regjistrimi dhe administrimi inteligjent i dokumenteve, aftësitë me cilësi të lartë të procesit të përfundimit të përfshirë dhe siguri e besuar.

Specifikimet

60 ppm

75 faqe/min

Printimi i shpejtë bardhezi në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

7,700 sheets

7700 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

High quality

Cilësia e lartë

Botimi dhe proceset e përfundimit të përfshira

Smart documents

Dokumente inteligjente

Regjistroni dhe administroni dokumentet dixhitale

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE 6575i II

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të përzgjedhjes, për gjetjen e një printeri zyre që u përshtatet nevojave tuaja

*Tregon se ky model është përmirësuar me softuerin e ri të sistemit dhe përfshin veçori shtesë të sigurisë si standarde.