Seria imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A4

Funksionet kryesore

Printim, Kopjim, Skanim, Dërgim dhe Faks opsional

Processor

Procesori i personalizuar i dyfishtë i Canon (i ndarë)

Paneli i kontrollit

Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")

Kujtesa

Standarde: 3 GB RAM

Hard disku

250 GB

Lidhja e ndërfaqes

Rrjeti
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN me valë (IEEE 802.11b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie
Të tjerë
Standarde: USB 2.0 x 2 (pritësi), USB 3.0 x 1 (pritësi), USB 2.0 x 1 (pajisja)
Opsionale: Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti-i-furnizimit-të-letrës (A4, 80 g/m2)

Standardi: 650 fletë
Kasetë letre 550-fletëshe, sirtar shumëfunksional 100-fletësh
Maksimumi: 3300 fletë (me mbushësen High Capacity Cassette Feeding Unit-D1)

Kapaciteti-i-daljes-së-letrës (A4, 80 g/m2)

Modeli standard (iR-ADV 715i III/615i III/525i III): 500 fletë 
Modeli me finitor (iR-ADV 715iZ III/615iZ III/525iZ III): 1000 fletë

Aftësitë e përfundimit

Modeli standard: mbledhje, grupim
Modeli me finitor: mbledhje, grupim, ofset*, kapëse
* ofrohet në sirtarin e sipërm

Llojet e mbështetura të medias

Kaseta e letrës:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketa, me ngjitje, me shpim paraprak
 
Sirtari shumëfunksional:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, transparente, me ngjitje, zarfe

Madhësitë e mbështetura të medias

Kaseta e letrës:
Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5
Përmasa të posaçme: 99,0×148,0 mm deri në 215,9×297,0 mm
 
Sirtari shumëfunksional:
Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5, Envelope[No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5]
Madhësia e përshtatur: 76,2 x 127,0 mm deri në 215,9 x 355,6 mm

Peshat e mbështetura të medias

Kaseta e letrës: 60-135 g/m2
Sirtari shumëfunksional: 60-199 g/m2
Nga të dyja anët: 60 deri në 120 gsm

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 10 sekonda e poshtë*
* Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (jo rezervimi i printimit) 
 
Nga modaliteti i fjetjes: 10 sekonda e poshtë
 
Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak*
* Koha nga ndezja e pajisjes deri kur mund të kryhen veprime bazë në ekranin me prekje.

Përmasat (Gj x Th x L)

Modeli standard: 513 x 601 x 617 mm 
Modeli me finitor: 515×601×814 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Modeli standard/modeli me finitor: 1052×823 mm (me derën e majtë CRG të hapur + derën e djathtë të hapur + sirtarin e kasetës të hapur)

Pesha (duke përfshirë tonerin)

Modeli standard: afro 37 kg
Modeli me finitor: afro 46 kg

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e fotokopjimit (fq/min)*

iR ADV 525i III/525iZ III:
Deri në 52 (A4), deri në 80 (A5), deri në 35 (A6)
 
iR ADV 615i III/615iZ III:
Deri në 61 (A4), deri në 99 (A5), deri në 35 (A6)
 
iR ADV 715i III/715iZ III:
Deri në 71 (A4), deri në 113 (A5), deri në 40 (A6)
 
* njëanësh

Koha e kopjimit të parë (A4)

Rreth 5 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

deri në 600×600

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Zvogëlimet e paracaktuara

25%, 50%, 70%

Rritjet e paracaktuara

141%, 200%, 400%

Veçoritë bazë të kopjimit

Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit

Veçoritë speciale të kopjimit

Origjinali në dy anë, përfundimi, ndërtimi i punës, N në 1, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e tipit të origjinalit, numërimi i faqeve, numërimi i grupit të kopjeve, mprehtësia, spastrimi i kuadrit, shenja ujore e sigurt, printimi i datës, zhvendosja, njoftimi i realizimit të punës, kopjimi i kartës së identifikimit, kapërcimi i faqeve boshe, zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit

Specifikimet e skanimit

Lloji standard

Pllaka me ngjyra dhe Furnizuesi automatik i dokumenteve me një kalim në dy anë* [2 anë në 2 anë (automatik)]
 
* Mbështetet zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

100 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllaka: fletë, libër, objekte 3-dimensionale (lartësia: deri në 30 mm, pesha: deri në 2 kg)
 
Pesha e materialit në mbushëse:
42-128 g/m2 (bardhezi)*, 64-128 g/m2 (ngjyra)
 
* A6: 52-128 g/m2 (bardhezi)

Madhësitë e mbështetura të medias

Pllaka: maks. madhësia e skanimit: 216,0 x 355,6 mm
 
Përmasat e materialit të mbushëses: A4, A5, A6, B5, të posaçme (105,0×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

Skanim 1-anësh: 50/50 (300 dpi, dërgim) , 50/- (600 dpi, fotokopjim)
Skanim 2-anësh: 100/100 (300 dpi, dërgim), 100/- (600 dpi, fotokopjim)

Rezolucioni i skanimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100, 150 x 150, 100 x 100

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
 
Sistemi i mbështetur operativ: Windows 7 / 8.1 / 10 / Server 2008 / 2008 R2 / 2012 / 2012 R2 / 2016

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në memorien USB: Në dispozicion në të gjitha modelet
Skanim në pajisje celulare dhe shërbimet e bazuara në renë kompjuterike: një mori zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanimin në pajisje celulare dhe shërbimet e bazuara në renë kompjuterike në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB v3.0, FTP, WebDAV, Mail Box, 
Opsional: G3 FAX, IP Fax

Adresari

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100, 150 x 150, 100 x 100

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP (TCP/IP), SMB v3.0, WebDAV
Email/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, me enkriptim, me nënshkrim të pajisjes), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes), Office Open XML (PowerPoint, Word)
Opsionale: PDF (gjurmim e zbutje, nënshkrim i përdoruesit), XPS (nënshkrim i përdoruesit)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, rregullimi i dendësisë, qartësia, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), dërgimi i vonuar, pamja paraprake, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e faqeve boshe, zbulimi i furnizimit me shumë fletë i furnizuesit

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

1

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400 x 400, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A4, A5*, A6* dhe B5* / A4, A5, B5
 
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, dendësia (për skanimin), qartësia, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit, dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, njoftimi i punës së kryer, raporti TX, zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti marrëse të përdoruesit, 1 kuti memorieje marrëse, 50 kuti marrëse konfidenciale të fakseve 
Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri i mbështetur klient: Windows (Windows 7/8.1/10)
Lidhjet në të njëjtën kohë (maks.): 
SMB: 64, 
WebDAV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), uniFLOW Online Express*, vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)
 
* Nuk ka tarifë për këtë zgjidhje; por sidoqoftë kërkohet aktivizimi.

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, Spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408) 
Opsionale: Parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrim i adresës IP/Mac, IPSEC, Komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, Autentifikim SMTP, Autentifikim POP para SMTP, S/MIME

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

220-240 V, 50/60 Hz, 4,8 A

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1500 W
Printimi: iR-ADV 715i III/715iZ III: 749.7 W*1, iR-ADV 615i III/615iZ III: 717.7 W*1, iR-ADV 525i III/525iZ III: 681.9 W*1
Në gatishmëri: Afro 29,53 W*1
Modaliteti i fjetjes: Afro 1,0 W
Plugin i fikur: Rreth 0,4 W*2
Norma e konsumit tipik të korrentit (TEC) *3 *4
 iR-ADV 715i III/715iZ III: 3,0 kWh
 iR-ADV 615i III/615iZ III: 2,4 kWh
 iR-ADV 525i III/525iZ III: 2,0 kWh
 
*1 Vlera referencë (një njësi e matur)
*2 Modaliteti i nisjes së shpejtë JOAKTIV
*3 ENERGY STAR (skema e SHBA-së), versioni 2.0 i kritereve të kualifikimit për pajisje imazherie. 
*4 Marrëveshja BE-SHBA në lidhje me programin EU ENERGY STAR ka skaduar më 20 shkurt 2018. 
 Vlerat e TEC jepen, por certifikimi ENERGY STAR nuk ka vlerë në BE.

Nivelet e zhurmës

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)
Aktiv: iR-ADV 715i III/715iZ III: 75.6 dB e poshtë*1, iR-ADV 615i III/615iZ III:74.8 dB e poshtë*1, iR-ADV 525i III/525iZ III:73.9 dB e poshtë*1
Pasiv: 58 dB e poshtë*2
Trysnia e tingullit (LpAm) 
Pozicioni në afërsi:
Aktiv: iR-ADV 715i III/715iZ III: 56 dB*3, iR-ADV 615i III/615iZ III: 55 dB*3, iR-ADV 525i III/525iZ III: 54 dB*3
Pasiv: iR-ADV 715i III/615i III/525i III: 21 dB*3, iR-ADV 715iZ III/615iZ III/525iZ III: 25 dB*3
 
*1. Në përputhje me DE-UZ205 (2017) (të dhënat të marra nga vlera e standardit "Blue Angel")
*2. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruhet me ISO9296 (1988)
*3 Vlera referencë (njëanëshe): Matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruhet me ISO9296 (1988)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutitë e tonerit

T03, e zezë

Rendimenti i tonerit

E zezë: 51 500 faqe (A4)
Rendimenti i fishekut të tonerit në përputhje me ISO/IEC 19752.

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri universal i hyrjes (ULM): 
Menaxheri universal i hyrjes (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifikuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes. 
uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike: 
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb: 
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

iW DESKTOP: 
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Opsionet e furnizimit të letrës

CASSETTE FEEDING UNIT-AR1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketa, me ngjitje, me shpim paraprak
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 215,9×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-135 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 19 kg

HIGH CAPACITY CASSETTE FEEDING UNIT-D1

Kaseta e sipërme:
Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketa, me ngjitje, me shpim paraprak
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 215,9×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-135 g/m2
 
Kaseta e poshtme:
Kapaciteti i letrës: 2100 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me ngjitje, me shpim paraprak
Madhësia e letrës: A4
Pesha e letrës: 60-135 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 25 kg

CASSETTE MODULE-AG1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, etiketa, me ngjitje, me shpim paraprak
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 215,9×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-135 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 484×450×127 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 7 kg

ENVELOPE CASSETTE MODULE-A1

Kapaciteti i letrës: 75 fletë (zarf)
Madhësia e zarfit: COM10 (No.10), Monarch, DL, ISO-C5
Pesha e letrës: 80-100 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 484×450×127 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 7 kg

Veçoritë e daljes

MODELI ME FINITOR (iR-ADV 715iZ/615iZ/525iZ)

Numri i sirtarëve të brendshëm: 2
Kapaciteti i sirtarit të sipërm*: A4, A5, B5, përmasa të posaçme (148,0×210,0 mm deri në 215,9×355,6 mm): 400 fletë 
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm*: A4, A5, B5, përmasa të posaçme (148,0×210,0 mm deri në 215,9×355,6 mm): 100 fletë 
Sirtari nxjerrës i njësisë kryesore*: 500 fletë
* 80 g/m2
Tipi i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me ngjitje
Pesha e letrës për kapësen: 60-120 g/m2
Pozicioni i Kapëses: Cep
Përmasat e letrës së kapëses: A4, të posaçme (210,0×279,4 mm deri në 215,9×355,6 mm)
Kapaciteti i kapëses: 30 fletë (60-90 g/m2), 20 fletë (91-120 g/m2)

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARDPLUS FOR ULM
Lexuesi i kartës për kopjimin - F1
Copy Card Reader Attachment-B5

Të tjera

INSTANT STAPLER-A1 – Kapëse portative që lejon kapjen e deri në 50 fletëve.

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL International Font Set-A1

Opsionet e dërgimit

Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1
Universal Send Digital User Signature Kit-C1

Printimi i barkodeve

Barcode Printing Kit-D1

Aksesorët e sistemit

Copy Control Interface Kit-A1
NFC Kit-C1
Connection Kit-A1 për Bluetooth LE

Aksesorët e faksit

Super G3 FAX Board-AY1
Remote Fax Kit-A1
IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF Access Handle-A1

Fisheku i kapëses

Staple-P1