Seria imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III

Një gamë e plotë pajisjesh shumëfunksionale, bardhezi, formati A4, të shpejtësisë së lartë, të ruajtura me sistem të avancuar sigurie.

FLISNI ME EKIPIN TONË

Mbrojini të dhënat e biznesit tuaj me siguri të avancuar

Funksionet disanivelëshe të sigurisë ruajnë pajisjen dhe dokumentet ndërsa maksimizojnë produktivitetin.

Shumë produktiv

Rrisni produktivitetin e zyrës me printim e skanim të shpejtësisë së lartë.

Mirëmbajtje e lehtë

Sistemi i njësuar i fishekëve e bën më se të thjeshtë ndërrimin e tonerit, duke pakësuar ndërprerjet e punës dhe kostot.

Softuer për re kompjuterike

Softueri i integruar "uniFLOW Online Express" ofron akses për administrimin e printimeve dhe të kostove.

Përdorimi intuitiv

Një ndërfaqe e përmirësuar përdorimi e faqes kryesore përmirëson mënyrën e përdorimit të cikleve të punës me pamje dhe cilësime të personalizuara.

I përmasave optimale

Ideal për të gjitha zyrat, modeli kompakt zë hapësirë minimale, me funksionim maksimal.

Specifikimet kryesore

Me shpejtësi dhe efikasitet

Printoni deri në 71 fq/min në bardhezi dhe skanoni deri në 110 fq/min

Siguri e përparuar

Mbroni të dhënat tuaja delikate me teknologjinë më të fundit të sigurisë

Minimizoni ndërprerjet e punës

Heqje dhe ndërrim i lehtë i sistemit të njësuar të fishekut

Integrimi

Platformë e integruar reje kompjuterike, uniFLOW Online Express

Shikoni specifikimet e plota

Seria imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III

Pajisje shumëfunksionale bardhezi, formati A4, të shpejta dhe intuitive


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet për biznesin nga parametrat e përmirësuara të sigurisë dhe produktiviteti i përmirësuar përgjatë gjithë serisë imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III.

Shkarkoni broshurën

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Shikoni të gjitha detajet teknike dhe specifikimet për çdo model në serinë imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III.

Shikoni specifikimet e plota

Përshpejtoni produktivitetin e zyrës me printim të shpejtë e të sigurt në bardhezi.

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotë

A new standard of office security

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Na lejoni t'ju ndihmojmë të gjeni printerin e duhur për biznesin tuaj

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data