iR-ADV_4551

Seria Canon imageRUNNER ADVANCE 4500 II

Një gamë e gjerë printerësh me shumë funksione A3 bardhë e zi për zyra me ngarkesë të lartë pune dhe me aftësi të gjithanshme të dokumenteve nga fillimi deri në fund dhe menaxhimin në renë kompjuterike

Kërkoni informacione

Një rendiment ku mund të mbështeteni

Një gamë e gjerë e printerëve kompaktë bardhë e zi A3 që ofrojnë aftësi menaxhimi të dokumenteve nga fillimi deri në fund dhe një mori opsionesh për përfundimin e dokumenteve dhe menaxhimin në renë kompjuterike. Duke i bërë ata idealë për mjedise pune me kërkesa të larta.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Canon imageRUNNER ADVANCE 4525i II*

Një pajisje e besueshme me shumë funksione A3 bardhë e zi me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Modeli i saj i fortë e bën atë një pajisje të përsosur për zyrat me ngarkesë të lartë pune.

Specifikimet

icon

25 faqe/min

Printimi i shpejtë bardhë e zi

icon

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

icon

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

icon

6330 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

icon

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

icon

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

icon

Përfundimi

Kapëse, shpim e më shumë

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_4525i

Canon imageRUNNER ADVANCE 4535i II*

Një pajisje e besueshme me shumë funksione A3 bardhë e zi me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Modeli i saj i fortë e bën atë një pajisje të përsosur për zyrat me ngarkesë të lartë pune.

Specifikimet

icon

35 faqe/min

Printimi bardhë e zi

icon

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

icon

Printim, kopjim, skanim

Funksionet e ruajtjes, dërgimit dhe faksit opsional

icon

6330 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

icon

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

icon

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

icon

Përfundimi

Kapëse, shpim e më shumë

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_4535i

Canon imageRUNNER ADVANCE 4545i II*

Një pajisje e besueshme me shumë funksione A3 bardhë e zi me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Modeli i saj i fortë e bën atë një pajisje të përsosur për zyrat me ngarkesë të lartë pune.

Specifikimet

icon

45 faqe/min

Printimi i shpejtë bardhë e zi

icon

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

icon

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

icon

6330 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

icon

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

icon

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

icon

Përfundimi

Kapëse, shpim e më shumë

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_4545i

Canon imageRUNNER ADVANCE 4551i II*

Një pajisje e besueshme me shumë funksione A3 bardhë e zi me një ekran të madh me ngjyra me prekje, skanimin e shpejtë dhe mundësi elastike të lidhjes, të gjitha këto në platformën konsistente të imageRUNNER ADVANCE. Modeli i saj i fortë e bën atë një pajisje të përsosur për zyrat me ngarkesë të lartë pune.

Specifikimet

icon

51 faqe/min

Printimi i shpejtë bardhë e zi

icon

Ekran me prekje 10,1”

Paneli me ngjyra WVGA 10,1" (25,7 cm)

icon

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

icon

6330 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

icon

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

icon

Lidhshmëria

Punoni me pajisjet celulare

Cloud -  Device and Cloud Management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i pajisjes dhe resë kompjuterike

icon

Përfundimi

Kapëse, shpim e më shumë

Shikoni specifikimet e plota

iR-ADV_4551i

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të përzgjedhjes, për gjetjen e një printeri zyre që u përshtatet nevojave tuaja

*Tregon se ky model është përmirësuar me softuerin e ri të sistemit dhe përfshin veçori shtesë të sigurisë si standarde.