Seria "Canon imageRUNNER 2600"

Printerë robustë, të qëndrueshëm dhe tejet efikasë shumëfunksionalë mono në A3, me kapacitete kontrolli të kostove dhe sigurie të avancuar

Kërkoni informacione

Zgjidhja optimale për dokumente në zyrat moderne

Optimizuar për bizneset me kërkesa të larta printimi

Personalizim i avancuar

Opsionet e ekranit u mundësojnë përdoruesve të ndryshëm t'i personalizojnë komandat me prekje për të përshpejtuar detyrat ditore

Efikasiteti i fluksit të punës

Mundëson detyra të mëdha printimi falë kapacitetit të madh të letrës dhe përpunimit ultra të shpejtë të dokumenteve

Lidhja e pajisjeve celulare

Printoni, skanoni, fotokopjoni ose dërgoni dokumente nga çfarëdo pajisjeje e përputhshme, përmes lidhjeve të avancuara portative

Siguri më e lartë

Mbrojeni pajisjen, të dhënat dhe rrjetin tuaj me funksione sigurie shumënivelëshe.

Prakticiteti

Vihen në punë e komandohen lehtësisht falë ndërfaqes intuitive të krijuar për thjeshtimin e cikleve të punës.

Kontrolli në renë kompjuterike

Maksimizoni investimin me "uniFLOW Online Express", zgjidhja jonë e menaxhimit të printimeve me bazë reje kompjuterike.

Specifikimet kryesore

Shpejtësi të larta përpunimi

Skanim me ngjyra dhe printim efikas e i shpejtë dyanësh

Autentikim praktik

Menaxhim i centralizuar i përdoruesit dhe i opsioneve të kontrollit të shpenzimeve

Ekran intuitiv

Ekran i madh me prekje 7”/17,8 cm me ngjyra të plota, me përdorim të lehtë

Imazhe me cilësi të lartë

Rezolucione printimi deri në 1200×1200 dpi

Shikoni specifikimet e plota

Seria "Canon imageRUNNER 2600"

Krijimi i një zgjidhjeje të integruar printimi të përshtatur sipas ambientit tuaj të punës


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni të mirat e cilësimeve të sigurisë së avancuar në gjithë gamën e serisë "Canon imageRUNNER 2600".

Shkarkoni broshurën

 Technical & Configuration Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për serinë "Canon imageRUNNER 2600".

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Shihni se si jua përmirëson produktivitetin e biznesit seria "Canon imageRUNNER 2600"

FLISNI ME EKIPIN TONË

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data