imageRUNNER 2425 Series

Seria "Canon imageRUNNER 2425"

Zgjidhje ideale për zyra të vogla e të mesme me ngarkesë pune me volume të larta printimi e skanimi

FLISNI ME EKIPIN TONË

Printerë robustë e të fuqishëm, shumëfunksionalë, A3 në bardhezi

Siguri e përmirësuar, kontroll e produktivitet në një paketë me efikasitet kostoje

Personalizim i thjeshtë

Personalizimi i avancuar i funksioneve të ekranit mundëson hyrje të thjeshtë në funksionet e preferuara të ekranit

Produktivitet i përmirësuar

Dixhitalizoni ciklin e punës në zyrë me procesim të shpejtë e të thjeshtë të dokumenteve

Siguri e shtuar

Konfiguroni mbrojtje me siguri disanivelëshe për pajisjen, të dhënat dhe rrjetin tuaj

imageRUNNER 2425 Series

Lidhje të avancuara

Përdorni pajisje portative për të gjitha proceset e dokumenteve falë lidhjeve të përmirësuara celulare

Ekran inteligjent me prekje

Thjeshtojini ciklet e punës me ekranin intuitiv me prekje të pajisjes të ngjashëm me tabletat

Kontrolli në renë kompjuterike

Përmirësoni performancën e biznesit me zgjidhjet e "Canon" për mundësi të zgjeruara në retë kompjuterike

imageRUNNER 2425 Series

Seria "Canon imageRUNNER 2425"

Krijimi i një zgjidhjeje të integruar printimi të përshtatur sipas ambientit tuaj të punës


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet e serisë "Canon imageRUNNER 2425".

Shkarkoni broshurën

Benefits Datasheet

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për serinë "Canon imageRUNNER 2425".

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Konfiguruesi i produktit

Benefits Datasheet

Shihni se si mund t'jua përmirësojë produktivitetin e biznesit seria "Canon imageRUNNER 2425"

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

uniFLOW online Express

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data