imageRUNNER 1600 Series

Seria "Canon imageRUNNER 1600"

Pajisje shumëfunksionale mono në A4 tejet efikase me kapacitet skanimi super të shpejtë dhe opsione të avancuara lidhjesh portative

Kërkoni informacione

Të besueshëm e fleksibël, me një sërë funksionesh të përshtatura sipas kërkesave të grupeve të punës me ngarkesa të larta

Me programe inteligjente për të përshpejtuar dhe thjeshtuar ciklin e punës së printerit

Produktivitet më i lartë

Përmirësoni efikasitetin e ciklit të punës me rezultate super të shpejta, kapacitet të madh mbushjeje me letër dhe mbështetje për materiale të ndryshme.

Komandim intuitiv

Ekrani i lehtë me prekje dhe me ngjyra lejon personalizimin e detyrave ditore përmes ikonave të zgjedhshme në ekran.

Lidhja e pajisjeve celulare

Kryeni çfarëdo detyre nga pajisjet portative me një larmi opsionesh lidhjesh të përmirësuara portative.

imagerunner-1643if-cel-main-phone-slant

Siguri e lartë

Kontrolloni aksesin dhe ruajini në konfidencialitet skedarët tuaj me një sërë opsionesh enkriptimi dhe sigurie të avancuar.

Dizajn kompakt

Optimizuar për zyra të vogla me anë të modelimit praktik që nuk zë vend.

Kontrolli në renë kompjuterike

Maksimizoni investimin me "uniFLOW Online Express", zgjidhja jonë e menaxhimit të printimeve me bazë reje kompjuterike.

imagerunner-1643if-cel-main-front

Specifikimet kryesore

Opsione
personalizimi

Mundësi pune me një prekje për detyrat e rregullta

Aksesi
portativ

Mundësi të gjera lidhjeje duke përfshirë kodin QR dhe NFC*

* imageRUNNER 1643iF

Rezultate
ultra të shpejta

Shpejtësi printimi super të larta prej 43 fq/min dhe shpejtësi skanimi deri në 70 in/min

uniFLOW
Online Express

Zgjidhje autentikimi me bazë reje kompjuterike për siguri më të lartë

Shikoni specifikimet e plota

Key Specifications - imageRUNNER 1600 Series

Seria "Canon imageRUNNER 1600"

Rikonceptimi i printerit shumëfunksional për zyrat e vogla


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave për përfitimet

Zbuloni përfitimet e biznesit me serinë "Canon imageRUNNER 1600"

Shkarkoni broshurën

Benefits_Datasheet_imagerunner-1643-officeimage

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Merrni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për serinë "Canon imageRUNNER 1600"

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Technical_&_Configuration_Datasheet_imagerunner-1643if-cel-main-slantzoom

Shihni se si seria "Canon imageRUNNER 1600" mund t'jua maksimizojë produktivitetin në zyrë

FLISNI ME EKIPIN TONË

Hybrid Office Workspace Solutions

Një shërbim i personalizuar menaxhimi dokumentesh dhe printimi që mundëson cikle të njësuara pune mes zyrave qendrore dhe studiove të shtëpisë që përdoruesit të mund t’i hapin njësitë e printimit, skanimit dhe resë kompjuterike në mënyrë të sigurt kudo që të ndodhen. Mësoni më shumë se si mund t’ju ndihmojë Canon me kërkesat specifike të biznesit tuaj për zgjidhje zyrash hibride.

SHKARKONI BROSHURËN

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

Canon i-SENSYS X 1643P