Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TZ-30000

Specifikimet

Specifikimet

 • Printim i shpejtë

  Printim i vazhdueshëm me ngjyra deri në 4ppm për vizatime CAD dhe posterë.

 • Sirtari dorëzimi të sipërm me performancë të lartë

  Stivim i printimeve deri në 100 faqe A0 CAD, apo edhe i madhësive të përziera.

 • Administrim inteligjent i materialeve

  Zbulim automatik i llojit të materialit dhe vlerësim i gjatësisë së mbetur

 • Dizajn lehtësisht i arritshëm

  Akses i plotë nga përpara për mbushjen e materialeve, vendosjen e bojës dhe manovrimin e printimeve

 • Zëvendësime gjatë punës

  Ndryshojini rulet e materialit dhe depozitat e bojës gjatë printimit.

 • Rrjete pune të efektshëm

  Softueri Direct Print Plus përmirëson shpejtësinë e përpunimit

 • Grafikë vibrante

  Boja me pigment të plotë Lucia TD prodhon imazhe me precizion të lartë.

 • Siguri

  Siguria e përmirësuar plotëson kërkesat e tregut.

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

Memoria

Shpejtësia e printimit

Përdorimi i materialit

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

Përmasat dhe pesha

Çfarë përfshihet

Opsionet

Pjesët e konsumit