Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TZ-30000

Një printer super i shpejtë me format të madh për nivele të jashtëzakonshme produktiviteti në prodhimin e CAD dhe të posterëve me ngjyra.

 • 4ppm (A1)

  Shpejtësia e printimit

 • 700/330 ml

  Rezervuari i bojës

 • 100 A0

  Printime të stivuara

 • 5 ngjyrë

  Rezervuari i bojës

 • Printim shpejtësie të lartë, produksioni në volum të lartë, me lehtësi

  Projektuar për të përshpejtuar prodhimin e CAD dhe të posterëve, teknologjitë tona të përparuara mundësojnë printim të shpejtë të vazhdueshëm, administrim të lehtë të materialeve dhe cikle efikase të printimit - të gjitha me cilësi vibrante të imazhit me ngjyra të Canon.

  Prodhimtari e lartë

  Printim i shpejtë nga printimi i parë, edhe kur zgjohet nga modaliteti pasiv, pa cenuar cilësinë.

  Zgjidhje të sofistikuara printimi

  Sirtar nxjerrës lart me performancë të lartë deri në 100 faqe A0 CAD, apo edhe 100 faqe me përmasa të përziera.

  Printim pa ndërprerje

  Minimizoni ndërprerjen e punës me rulet unike të materialeve me ndërrim gjatë punës të Canon dhe depozitat e bojës që mund të ndërrohen gjatë printimit.

  Efikasitet në ciklet e punës

  Softueri i procesimit inteligjent minimizon keqprintimet dhe ofron printim me shkurtore të pararegjistruara.

  Cilësi mahnitëse e imazhit

  Sistemi i bojës me pigment të plotë, rezistent ndaj ujit, i Canon realizon vizatime CAD me precizion të lartë dhe posterë me ngjyra vibrante.

  Canon Camera

  Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

  Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TZ-30000 mund të përshpejtojë produktivitetin e biznesit tuaj.

  Specifikimet

  • Printim i shpejtë

   Printim i vazhdueshëm me ngjyra deri në 4ppm për vizatime CAD dhe posterë.

  • Sirtari dorëzimi të sipërm me performancë të lartë

   Stivim i printimeve deri në 100 faqe A0 CAD, apo edhe i madhësive të përziera.

  • Administrim inteligjent i materialeve

   Zbulim automatik i llojit të materialit dhe vlerësim i gjatësisë së mbetur

  • Dizajn lehtësisht i arritshëm

   Akses i plotë nga përpara për mbushjen e materialeve, vendosjen e bojës dhe manovrimin e printimeve

  • Zëvendësime gjatë punës

   Ndryshojini rulet e materialit dhe depozitat e bojës gjatë printimit.

  • Rrjete pune të efektshëm

   Softueri Direct Print Plus përmirëson shpejtësinë e përpunimit

  • Grafikë vibrante

   Boja me pigment të plotë Lucia TD prodhon imazhe me precizion të lartë.

  • Siguri

   Siguria e përmirësuar plotëson kërkesat e tregut.

  Notification Imagee

  JU DUHET NDIHMË?

  Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?

  Printo imazhe cilësie të jashtëzakonshme, shpejt, me printerin Canon imagePROGRAF TZ-30000 e formatit të madh.

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Njihuni me seritë imagePROGRAF TZ dhe TX

  Realizoni cilësi të lartë me shpejtësi të lartë, me Canon imagePROGRAF TZ-30000