Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36

Një printer shumëfunksional formati të madh me shpejtësi të pakonkurrueshme, produktivitet të jashtëzakonshëm dhe efikasitet të lartë

 • 4ppm (A1)

  Shpejtësia e printimit

 • 13ips
  (mono 8-bit)

  Shpejtësia e skanimit

 • 700/330 ml

  Rezervuari i bojës

 • 100 A0

  Printime të stivuara

 • Teknologji të përparuara për printim dhe skanim shpejtësie të lartë

  Përshpejtoni kapacitetet e prodhimit me printerin shumëfunksional novator, imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36, me printim të shpejtë të vazhdueshëm, skanim preciz dhe cikle efikase të printimit - duke mundësuar produktivitet të jashtëzakonshëm me lehtësi përdorimi.

  Produktivitet më i lartë

  Printoni volume më të mëdha materialesh, deri në 4ppm, me shpejtësi të përshpejtuara printimi dhe kthim të menjëhershëm nga modaliteti pasiv.

  Zgjidhje të sofistikuara printimi

  Sirtar nxjerrës lart me performancë të lartë deri në 100 faqe A0 CAD, apo edhe 100 faqe me përmasa të përziera.

  Skanim me cilësi të lartë

  Teknologjia Colortrac SingleSensor dhe programi inteligjent në skanerin e integruar 36 inç mundëson cilësi dhe kontroll të përparuar të skanimit, me një ndjesi më të integruar dhe një funksionim të përmirësuar.

  Printim pa ndërprerje

  Ruani shpejtësinë gjatë punëve të printimit, me ndërrim të ruleve të materialeve dhe të depozitave të bojës gjatë punës.

  Cilësi e shkëlqyer figure

  Prodhoni grafikë mahnitës, si dhe vizatime precizioni të lartë me sistemin e bojës me pigment të plotë, rezistent ndaj ujit, të Canon

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 mund të përshpejtojë produktivitetin e biznesit tuaj.

  Specifikimet

  • Printim i shpejtë

   Printim i vazhdueshëm me ngjyra deri në 4ppm me shpejtësi të lartë.

  • Sirtari dorëzimi të sipërm me performancë të lartë

   Skanoni printimet të stivuara deri në 100 faqe A0 CAD, apo edhe në përmasa të përziera.

  • Skanim inteligjent

   Harduer i integruar dhe softuer inteligjent

  • Administrim inteligjent i materialeve

   Zbulim automatik i llojit të materialit dhe vlerësim i gjatësisë së mbetur

  • Hyrje nga përpara

   Ngarkim i thjeshtë i materialeve, konfigurim i depozitës së bojës dhe administrim i daljeve.

  • Zëvendësime gjatë punës

   Ndryshojini rulet e materialit dhe depozitat e bojës gjatë printimit.

  • Rrjete pune të efektshëm

   Procesim intuitiv i dokumenteve me softuerin Direct Print Plus

  • Grafikë vibrante

   Precizion printimi nga teknologjia e bojës Lucia TD me 5 ngjyra

  • Siguri

   Siguria e përmirësuar përmbush kërkesën standarde të sektorit

  Notification Imagee

  Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?

  Printoni imazhe me cilësi të jashtëzakonshme, shpejt, me printerin shumëfunksional Canon imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36.

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Njihuni me seritë imagePROGRAF TZ dhe TX

  Mësoni si të zhvilloni kapacitetet printim-skanimit të biznesit tuaj.