Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TX-4100

Specifikimet

Specifikimet

 • Prodhim në volum të lartë

  Me shpejtësi të lartë, ndërrim automatik të ruleve, konfigurim inteligjent të materialeve dhe depozita boje me ndërrim gjatë punës.

 • Siguri e përmirësuar

  Mbrojtja e dokumenteve dhe e pajisjeve plotëson kërkesat standarde të sektorit.

 • Madhësi të ndryshme materiali

  Printim në përmasa të lira pa bordura.

 • Printim cilësie të lartë

  Teknologjia e përparuar e bojës dhe proceset e printimit.

 • Seti rulesh inteligjente

  Saktësi e përmirësuar e zbulimit të materialeve.

 • Mbushje me rul dysh

  Rritje produktiviteti nga prania a disa ruleve materiali.

 • Printime të qëndrueshme

  Printimi rezistent ndaj ujit realizon posterë dhe grafikë në natyrë që zgjasin më shumë.

 • Softuer i përmirësuar

  Hapa të thjeshtë dhe intuitivë për aplikime të gjithanshme, CAD, GIS dhe posterë.

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

Memoria

Shpejtësia e printimit

Përdorimi i materialit

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

Përmasat dhe pesha

Çfarë përfshihet

Opsionet

Pjesët e konsumit