Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TX-4100

Një printer i gjithanshëm, formati të madh, 44 inç, me produktivitet të avancuar dhe cilësi të qëndrueshme

 • 3.2ppm

  Vizatime A1 CAD

 • ruli 2

  Konfigurimi opsional

 • 1200 dpi

  Rezolucioni maksimal i printimit

 • 5 ngjyrë
  bojë me pigment

  Lloji i bojës

 • Teknologjitë e përparuara dhe softueri i përmirësuar rrisin produktivitetin

  Administrimi novator i materialeve dhe përmirësimi i cikleve të punës së softuerit mundësojnë prodhim të shpejtë dhe të lehtë të CAD, GIS dhe posterëve, ndërsa printimi pa bordura në të gjitha madhësitë e ruleve përmirëson efikasitetin.

  Printim i shpejtë

  Deri në 3.2ppm për vizatimet A1 CAD me shpejtësi të rritur printimi dhe procesim të të dhënave

  Siguri e përmirësuar

  Karakteristikat e përparuara të sigurisë i përgjigjen kërkesës së tregut.

  Kapacitet për printim pa bordura

  Prerja pas prodhimit minimizohet nga printimi pa bordura me përmasa të lira.

  Canon Camera

  Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

  Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TX-4100 mund të përmirësojë kapacitetet tuaja të printimit.

  Specifikimet

  • Prodhim në volum të lartë

   Me shpejtësi të lartë, ndërrim automatik të ruleve, konfigurim inteligjent të materialeve dhe depozita boje me ndërrim gjatë punës.

  • Siguri e përmirësuar

   Mbrojtja e dokumenteve dhe e pajisjeve plotëson kërkesat standarde të sektorit.

  • Madhësi të ndryshme materiali

   Printim në përmasa të lira pa bordura.

  • Printim cilësie të lartë

   Teknologjia e përparuar e bojës dhe proceset e printimit.

  • Seti rulesh inteligjente

   Saktësi e përmirësuar e zbulimit të materialeve.

  • Mbushje me rul dysh

   Rritje produktiviteti nga prania a disa ruleve materiali.

  • Printime të qëndrueshme

   Printimi rezistent ndaj ujit realizon posterë dhe grafikë në natyrë që zgjasin më shumë.

  • Softuer i përmirësuar

   Hapa të thjeshtë dhe intuitivë për aplikime të gjithanshme, CAD, GIS dhe posterë.

  Notification Imagee

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Njihuni me seritë imagePROGRAF TZ dhe TX.

  Rritni produktivitetin e printimit me volum të lartë me printerin Canon imagePROGRAF TX-4100 të formatit të madh.

  Mësoni më shumë rreth Canon imagePROGRAF TX-4100.