Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36

Një printer shumëfunksional 44 inç formati të madh me administrim të përmirësuar të materialeve dhe zgjidhje të ciklit të punës për printim dhe skanim të shpejtë

 • 3.2ppm

  Vizatime A1 CAD

 • ruli 2

  Konfigurimi opsional

 • 13ips

  Shpejtësia e skanimit (mono 8 bit)

 • 5 ngjyrë
  bojë me pigment

  Lloji i bojës

 • Performancë optimale e printimit dhe e skanimit me shpejtësi të lartë, për punë me volum të lartë

  Teknologjitë e përparuara të imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36 dhe softueri i integruar i përmirësuar sigurojnë printim të shpejtë të vazhdueshëm dhe skanim preciz, ndërsa trajtimi i saktë i materialeve përmirëson efikasitetin dhe përvojën e përdoruesit.

  Printoni më shpejt

  Shpejtësia e lartë dhe printimi i pandërprerë rrit produktivitetin, deri në 3.2ppm A1 CAD.

  Lidhni printimin dhe skanimin

  Një skaner i integruar dhe kompakt Z36 sjell cilësi të shkëlqyeshme të skanimit me teknologjinë SingleSensor.

  Siguri e përditësuar

  Karakteristika të përmirësuara të sigurisë që plotësojnë kërkesat e tregut.

  Canon Camera

  Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

  Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36 mund të përmirësojë kapacitete tuaja të printimit dhe të skanimit.

  Specifikimet

  • Prodhim në volum të lartë

   Shpejtësi e lartë, zëvendësim i depozitës së bojës gjatë punës dhe opsion ruli dysh.

  • Cilësi e lartë skanimi

   Me teknologjinë Colortrac SingleSensor.

  • Siguri e besueshme

   Karakteristikat të përditësuara sipas kërkesave të tregut.

  • Printim pa bordura

   Pasproduksion i reduktuar në çdo madhësi ruli.

  • Me cilësi supreme printimi

   Bojë me pigment të plotë LUCIA TD dhe një proces novator printimi.

  • Mbajtja e medias

   Efikasitet i shtuar nga pikasja e përmirësuar e materialeve.

  • Mbështetja softuerike

   PosterArtist Lite i ri mbështet krijim të lehtë të posterëve.

  Notification Imagee

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Njihuni me seritë imagePROGRAF TZ dhe TX.

  Mësoni më shumë rreth Canon imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36.

  Printoni dhe skanoni volume të larta shpejt dhe në mënyrë të sigurt me printerin shumëfunksional Canon imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36.